Aangeboden: unieke innovatieve producten

Indrukwekkende resultaten WoonWijzerWinkel
22 november 2018
Binnenkort te zien in ICDuBo: radiator geschikt voor zeer lage temperaturen
2 januari 2019

Aangeboden: unieke innovatieve producten

ICDuBo is namens Infill Systems op zoek naar marktpartijen die geïnteresseerd zijn in de overname van de volgende gepatenteerde producten. De rechten van deze unieke producten zijn in handen van Infill Systems B.V.

CableStud en de MatrixTegel zijn oplossingen voor een flexibele, duurzame en gebruikersgerichte inbouw van ieder gebouw.

CableStud:

CableStud is een wandsysteem waarmee gestekkerde kabels voor elektra en data onzichtbaar worden weggewerkt. CableStud wordt aangebracht in de veel toegepaste lichte scheidings- en voorzetwanden van Metal Stud en gipsplaten. Aansluitpunten zijn overal in de wand aan te brengen. Door een demontabele plint blijven de kabels in de ruimte onderin de wand altijd bereikbaar.

De installateur hoeft maar één keer te komen en kan zijn werkt meteen afronden. Bovendien zijn elektrische installaties en data toe te voegen zonder freeswerk en nieuwe wandafwerking.

Het systeem maakt het eenvoudig om ook achteraf nieuwe aansluitpunten te maken. Er blijft alle vrijheid om ruimten op elk moment anders in te delen. Een pand kan daarmee ook gemakkelijk aangepast worden aan de veranderende behoeften van (nieuwe) gebruikers. Er zijn aanzienlijke kostenbesparingen in de gebouw levensloop.

MatrixTegel:

De MatrixTegel is een Polystyreen (of gelijkwaardig) tegel (80x80x9cm) die direct op de egalisatielaag (droge methode) wordt gelegd. Iedere tegel bevat sleuven voor alle mogelijke relevante leidingen: water, (vloer)verwarming, ventilatie en de wel zeer innovatieve horizontale Riolering (geprefabriceerd, KOMO-gecertificeerd door Kiwa). Na het leggen van de leidingen worden de tegels afgedekt met een dubbele gipsvezelplaat, die gelijmd en geniet wordt. De vloer is bestand tegen zware belastingen en geschikt voor elke vloerafwerking.

De MatrixTegel biedt de gebruiker een onbeperkte vrijheid in indeling van ruimten. De gebruiker is daardoor vrij in zijn keuze van de plaats van bijvoorbeeld badkamer en keuken. Dit is uniek.

Door de volledige ontkoppeling van leidingen en de maatvastheid van de tegels is er ook een grote mogelijkheid voor prefabricage van leidingen. Dat betekent flexibiliteit in leidingindeling, kortere bouwtijden, minder overlast en een minimum aan materiaalverlies.

Door toepassing Polystyreen tegels wordt geluid- en warmte-isolatie sterk verbeterd. Het materiaal is milieuvriendelijk, circulair inzetbaar, doch is een olieproduct. Aan een bio basis versie wordt gewerkt.

Overname:

Doel van overname:

 1. Het  integraal in de markt toepassen van het gedachten goed en van alle resultaten van onderzoek en ontwikkeling, thans eigendom van Infill Systems B.V. en die sinds haar oprichting in 1987 zijn vergaard;
  en/of
 2. De overname van de onderneming en alle activiteiten tegen nader te bepalen voorwaarden aan derden.

Waaruit bestaan die resultaten van onderzoek en ontwikkeling zoal uit?

 1. CableStud: Octrooien in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden, Zwitserland en de USA. Jaartaxen betaald tot en met april 2019.
 2. MatrixTegel: Octrooien in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden. Jaartaxen betaald tot eind november 2019.
 3. Kiwa certificaat nummer K50812/02voor Ontwerp en samenbouw van geprefabriceerde binnenhuis rioleringssystemen (horizontale riolering rond 40 mm in de MatrixTegel).
 4. Spuitgietmatrijzen voor CableStud (2 matrijzen met inzetstukken, geschikt voor 6 typen Cable Stud).
 5. 3D Ontwerpen voor CableStuds en MatrixTegels. Materiaalspecificaties. Documentatie van de CableStud en MatrixTegel, inclusief tekeningen, materiaalspecificaties, testresultaten, rapporten over logistiek, evaluatierapporten, fotorapportages van assemblage en montage, installatiehandboeken, publicaties, artikelen.
 6. De dossiers van het Matura systeem en de bedrijven die zich   er mee bezig hebben gehouden zoals Infill Systems en haar dochters / deelnemingen Matura International, Matura Nederland, Matura Inbouw.  . Rapporten m.b.t. marketing, distributie, logistiek. Feasibility study Haseko / Shimizu Japan.
 7. Vier mock-ups schaal 1 op 1 afm. 600x600x600 mm.
 8. Kennisoverdracht: Opbouw van een complete en functionerende mock-up van +/- 30 m2 in een schone droge verwarmde ruimte. In deze mock-up worden de oplossingen voor een flexibele, duurzame en gebruikersgerichte complete inbouw van ieder gebouw getoond. Samen met de opbouw van de mock-up wordt een trainingsprogramma’s van ca. 3 weken (theorieën en praktijk) aangeboden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans de Vries van Infill Systems:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.