Uitbreiding team ICDuBo en WoonWijzerWinkel.

Opening WoonWijzerWinkel Parkstad Limburg
20 oktober 2020
next-level-youtube-profile-picture
ICDuBo te zien bij RTL Z
20 oktober 2020

Uitbreiding team ICDuBo en WoonWijzerWinkel.

Welcome Mat Isolated On A White Background.

We zijn trots dat het team van ICDuBo/WoonWijzerWinkel weer is uitgebreid. We stellen hen met veel plezier aan u voor.

Mariëlle Esmeijer

 Mariëlle werkt bij de WoonWijzerWinkel ter ondersteuning van de front- en de backoffice. Zo beidt ze ondersteuning aan de webshop door een groot deel van het klantcontact op zich te nemen. Daarnaast verwerkt ze bestellingen in het systeem, maar staat ze ook in het magazijn en helpt ze met bestellingen inpakken.

Mariëlle heeft zowel een secretariële als een commerciële achtergrond, waardoor ze in deze functie goed uit de verf komt. Als echte Rotterdamse heeft Mariëlle een aanpakkers-mentaliteit waardoor ze in rap tempo is gewend binnen het bedrijf. Verder is ze moeder van twee kinderen (Bo-Ellen en Maarten) en van een hond (Cooper). Ze woont al haar hele leven in Rotterdam en die mentaliteit vinden we in al haar doen en laten terug.


Anna Morée

Anna is onze nieuwe assistent projectleider. Ze gelooft dat alles mogelijk is en dat we in verbinding met elkaar vanuit passie verandering kunnen brengen. Alleen samen maken we impact. Vanuit deze gedachte sluit het karakter en de werkwijze van WoonWijzerWinkel zo goed aan bij waar ze zelf voor staat. In het plannen en organiseren van projecten kan ze veel van zichzelf kwijt en doen wat ze het liefste doet: mensen en organisaties tot bloei brengen. De afgelopen zes jaar deed ze dit bij communicatiebureau NOBLY als grafisch ontwerper en projectmanager. Belangrijke waarden zijn voor haar; naast iemand staan en mogelijkheden laten zien, erkenning en waardering geven en in de verbinding een open houding hebben met een vleugje humor. Anna is getrouwd met Bart en samen hebben ze een dochter, Lieve, van vijf jaar oud. Naast werk doet ze graag moderne dans, is ze fan van lekker eten en zoekt ze de natuur op – bij voorkeur de bossen.


Leandra van Vessem

Op 14 september is Leandra gestart als communicatieadviseur bij de WoonWijzerWinkel. Zij gaat Jennifer, onze huidige communicatiemanager, in eerste instantie vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, maar na het verlof verzorgen zij samen de interne en externe communicatie. Denk hierbij aan de communicatie van projecten coördineren (projecten in samenwerking met gemeentes, maar ook de themadagen en inkoopacties), teksten schrijven en communicatiemiddelen ontwikkelen en optimaliseren.

Leandra heeft ruime ervaring als communicatieadviseur door haar werk bij Landal GreenParks en Holland Casino Scheveningen. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om bezig te zijn met grafisch vormgeven, schilderen en ze vindt het heerlijk om te eten en dan vooral in goed gezelschap.


Wendy Colsters

Wendy (31 jaar) is onze nieuwe allround medewerker webshop bij de WoonWijzerWinkel/ICDuBo. Ze vervult sinds begin augustus de functie allround medewerker webshop bij de WoonWijzerWinkel/ICDuBo. Ze heeft ruime ervaring als shopmanager en heeft van origine een designer achtergrond. In haar vrije tijd houd ze zich graag bezig met koken, schilderen en gezelligheid met vrienden en familie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.