Uitbreiding team ICDuBo en WoonWijzerWinkel.

Tomorrow’s Timber Talk in ICDuBo
1 september 2020
Opening WoonWijzerWinkel Parkstad Limburg
24 september 2020

Uitbreiding team ICDuBo en WoonWijzerWinkel.

Welcome Mat Isolated On A White Background.

We zijn trots dat het team van ICDuBo/WoonWijzerWinkel weer is uitgebreid. We stellen hen met veel plezier aan u voor.

Wendy Colsters

Wendy (31 jaar) is onze nieuwe allround medewerker webshop bij de WoonWijzerWinkel/ICDuBo. Ze vervult sinds begin augustus de functie allround medewerker webshop bij de WoonWijzerWinkel/ICDuBo. Ze heeft ruime ervaring als shopmanager en heeft van origine een designer achtergrond. In haar vrije tijd houd ze zich graag bezig met koken, schilderen en gezelligheid met vrienden en familie.

 

 

 

Skip Paesschen

Skip komt de marketing-communicatie afdeling van WWW versterken. Hij gaat zich bezig houden met de website, animaties en andere uitingen die u binnenkort langs ziet komen. Via zijn opleiding Communicatie & Multimedia Design heeft hij geleerd hoe mooie interactieve producten voor specifieke markten ontwikkeld worden; als vooropleiding heeft hij Media Vormgeving gestudeerd en is

afgestudeerd als Interaction Designer. Daarnaast heeft hij als Creative Lead projecten gedraaid voor grote merken in binnen en buitenland. Zijn vrije tijd investeer hij graag in het leren van nieuwe vaardigheden, het ontwerpen van oplossingen, fotografie, klussen, reizen en het produceren van muziek. Daarnaast heeft hij vroeger ook op hoog niveau topsport gedaan, sportles gegeven en ook muziekles gegeven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *