Vlakkelichtkoepel

Vlakkelichtkoepel

De vlakke lichtkoepels en lichtstraten hebben een strakke vormgeving: grote glazen overspanningen met minimale onderbrekingen. Alle producten hebben een zeer hoge isolatiewaarde, kenmerken zich door zeer eenvoudige montage én meer dan 900 standaardmaten. Degelijk fabricaat uit Nederland met 10 jaar garantie.

De vlakke lichtkoepels van worden geproduceerd in Nederland. Het productieproces is aan strenge kwaliteitscontrole onderhevig. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Het glas wordt geleverd conform NEN 2608-2 en voldoet aan de klasse 1B1 van NEN 12600. De profielen zijn van roestvrij aluminium en het zichtwerk aan de buitenzijde van geanodiseerd aluminium. Aan de binnenzijde is de lichtkoepel afgewerkt met wit gemoffeld aluminium RAL9010.

Daklichten van vlakkelichtkoepel.nl voldoen aan de hoogste eisen op gebied van isolatie en veiligheid. Vlakkelichtkoepels zijn uitvoerig getest en beoordeeld door geaccrediteerde testinstellingen. De vlakkelichtkoepel is getest door het onafhankelijk keurinstituut SKG op waterdichtheid. Zelfs tijdens extreme omstandigheden ,waaronder waterdichtheid bij een onderdruk van 650Pa, blijft de vlakkelichtkoepel waterdicht.

beeld01

Oplossingen

Daglicht Vlakkelichtkoepel

Het daklicht van Vlakkelichtkoepel bestaat uit 1 ruit en is vierkant of rechthoekig en is in meerdere (standaard) afmetingen leverbaar.