Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik is een moderne fabrikant van zonnepanelen uit Europa. De specialiteit van Sonnenstromfabrik is de panelenserie ‘Excellent glas/glas’ – de productlevensduur van deze panelen is aanzienlijk langer dan die van conventionele zonnepanelen.

De Sonnenstromfabrik productie faciliteiten zijn gecontroleerd op minimale CO2-uitstoot. Bij de productie van de “Low Carbon” serie wordt tot 200% CO2 bespaard in vergelijking met de marktstandaard.

De “Brilliant” zonnepanelen serie is speciaal ontwikkeld voor de integratie van zonnepanelen op daken en gevels. Deze modules zijn een combinatie van de hoogste efficiëntie, een strak ontwerp en een gecontroleerde lichttransmissie.

Sonnenstromfabrik produceert zowel eigen producten onder haar eigen merknaam als panelen voor derden in opdracht van andere fabrikanten. Ons assortiment bestaat uit glas/glaspanelen met en zonder frame, standaardpanelen van glas/folie met frames en speciale panelen, zoals niet aan het net gekoppelde panelen en in het dak geïntegreerde panelen.

Sonnenstromfabrik maakt gebruik van volledig geautomatiseerde, hoogwaardige productiefaciliteiten. Voor de glas/glas- en speciale panelen heeft het ontwikkelteam van Sonnenstromfabrik speciale machinale oplossingen gevonden, waardoor permanent hoge kwaliteit en proceszekerheid gewaarborgd worden. Het hele productieproces wordt integraal bewaakt. De grondstoffen, componenten en panelen worden uitgebreid getest.

Duurzaamheid bij de productie van panelen is een van de belangrijkste doelen van Sonnenstromfabrik. Wij zijn een van de allereerste bedrijven die hun CO2-footprint hebben geoptimaliseerd. Onze uitzonderlijk lage CO2-footprint is ook door Certisolis gecertificeerd. Producten van Sonnenstromfabrik zijn aantrekkelijk vanwege hun CO2-footprint, die aanzienlijk lager is dan die van de concurrentie.

beeld01

Oplossingen

Zonnepanelen Low Carbon glas/glas Sonnenstromfabrik

Sonnenstromfabrik “Excellent Low Carbon”-modules zorgen voor een lage CO2 footprint en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en esthetische eisen.