Solarwatt

Solarwatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energie systemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ’s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. Meer dan 300 mensen over de hele wereld werken aan jouw energietoekomst.

Naast het Duitse hoofdkantoor in Dresden hebben we ook dochterondernemingen in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje. Installateurs en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van onze SOLARWATT producten.

Sinds 2013 bezit Stefan Quandt het merendeel van de aandelen (momenteel bijna 100%) van de vennootschap. De directie van SOLARWATT GmbH bestaat uit Detlef Neuhaus (CEO) en Carsten Bovenschen (CFO). Het management van SOLARWATT Benelux bestaat uit Michiel van Schalkwijk en Erik de Leeuw.

Onze 3 pijlers – de energietoekomst

Onze statement is onze missie “power to the people”. Als enige Duitse zonne-energie systeemaanbieder leveren wij alle essentiële componenten voor energieautonomie en dit alles op topkwaliteit. Met gericht onderzoek en ontwikkeling. Voor een groenere toekomst. Door onze kerncompetenties op het gebied van energie opwekking, zonne-energie, energiemanagementen zonne-energie opslag te combineren, krijg je een compleet systeem met een maximale levensduur, maximale efficiëntie en maximale veiligheid.

Innovatieve en hoogwaardige producten

Al in 1998 hebben we de glas-glastechnologie als nieuwe norm voor zonnepanelen ingevoerd. Deze zonnepanelen worden gekenmerkt door de lange levensduur, extreme robuustheid en hoge rendementen. Decennialange ervaring en de modernste productienormen zorgen voor topkwaliteit bij elektriciteitsopwekking.

Onze intelligente EnergyManager optimaliseert het gebruik van uw zonne-energie systeem vanaf het dak. De EnergyManager meet, schakelt en visualiseert alle aspecten van uw zonnepanelen installatie en de elektrische apparaten in het huishouden.

Thuisaccu’s zorgen voor een verregaande zelfvoorziening met zonne-energie. Zonne-energie die overdag wordt opgewekt, is ’s avonds en ’s nachts beschikbaar. In 2015 ontwikkelden we de MyReserve, het meest economische en veilige energieopslagsysteem dat destijds een revolutie in de markt teweegbracht. In 2016 werden de accuspecialisten van e-Wolf in Frechen geïntegreerd in de SOLARWATT-groep. De opslagdeskundigen die daar werken hebben ervaring opgedaan in de Formule 1 bij het efficiënt opladen en ontladen van batterijgeheugens. Met als resultaat energieopslag van superieure klasse. Niet alleen ecologisch verantwoord, maar ook financieel waardevol.

 

beeld01

Oplossingen

Zonnepanelen glas-glas Solarwatt

Solarwatt produceert panelen met een hoge opbrengst en die aanzienlijk beter bestand zijn tegen alle belastingen en milieu invloeden.

Energiemanager van Solarwatt

Met de Energy Manager biedt Solarwatt een compleet systeem voor een uiterst gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van de eigen stroom.

Energieopslag MyReserve van Solarwatt

Met de MyReserve biedt SOLARWATT de juiste opslagtechnologie om een uiterst zuinig systeem op te bouwen voor de toevoer van energie vanuit uw eigen dak