Schilders van Nu

Schilders van Nu

SCHILDERSVANNU is een vereniging van bewuste schilders en geïnteresseerden die streven naar een schone, veilige en transparante schildersbranche.

Het platform SCHILDERSVANNU is dé kennisbank voor duurzaam schilderwerk. Door het vele informatie-uitwisseling onderling is de kennis van duurzaam schilderwerk enorm. Wij zijn merk onafhankelijk en informeren op eigen titel. We hebben verftechneuten aan boord, die samen met de vele praktijk ervaring van de schilders, komen tot een zeer gewogen oordeel over de mogelijkheden die er met duurzaam schilderwerk zijn. Kennis uitwisselen en promoten van duurzaam schilderwerk zit verankerd in de genen van SCHILDERSVANNU. Wij hebben geen geheimen, geen eigen agenda maar zijn een idealistische beweging die geen genoegen neemt met het huidige aanbod van, op fossiele grondstoffen gebaseerde, reguliere verfproducten.

SCHILDERSVANNU ondersteunt schildersopleidingen, verzorgt presentaties door het hele land en is aanwezig op relevante beurzen. Werkt nauw samen met fabrikanten om hun producten naar een nog hoger en milieuvriendelijker niveau te brengen. De schilders van SCHILDERSVANNU geven advies aan opdrachtgevers, aannemers en architecten. Staan betrokken in de samenleving. Participeren in lokale duurzame initiatieven en komen zelf met verfrissende ideeën.

beeld01

Oplossingen

Verf via Schilders van Nu

Duurzame verfproducten via Schilders van Nu zijn veelal opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten.