Quooker

Quooker

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar.

De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat bij ons nog elke dag door.

Energiezuinig

Als je water uit je Quooker-kraan tapt, tap je exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig. Of je vergeet het water in je waterkoker, waarna je het later opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie!

Ons COMBI-reservoir is bovendien gewaardeerd met energielabel A. Dit reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Dat betekent dat je het water nooit meer hoeft te laten stromen, tot je warm water hebt. Het warme water is er gewoon meteen. Lees hier meer.

Duurzame bedrijfsfilosofie

Een Quooker is eenvoudig te onderhouden. Daardoor gaat hij lang mee, wel vijftien tot twintig jaar! En krijg je problemen met je reservoir? Dan zijn die meestal eenvoudig te verhelpen, doordat een Quooker-reservoir open te maken is. Door een onderdeel te vervangen, krijgen we je systeem vaak weer werkend.

Maar we gaan verder dan duurzame producten maken. Op alle terreinen streven we duurzaamheid na. Met aandacht voor mens en milieu. Zo is ons bedrijfspand in 2016 nieuw gebouwd en bedekt met 900 zonnepanelen, die volledig in de energiebehoeften van het pand voorzien. Op onze Return & Recovery-afdeling recyclen we oude producten en verwerken we onze afvalstromen op een duurzame manier, om de wetgeving WEEE (Waste of Electrical and Electronic Equipment) na te leven.

beeld01

Oplossingen

Water kokend, warm en gekoeld van Quooker

De Quooker is een energiezuinig kraan voor de keuken, die kokend, warm, en gekoeld water kan leveren.