Water kokend, warm en gekoeld van Quooker

Water kokend, warm en gekoeld van Quooker

De kraan die alles kan.

Transitie naar gasloos

Om te voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs moeten alle huishoudens in 2050 aardgasloos zijn. Nieuwe projecten zullen niet meer op het gasnet aangesloten worden, maar ook bestaande woningen moeten over op een duurzame warmtevoorziening. Met het Quooker COMBI-reservoir is er een uitstekend alternatief beschikbaar voor een gasgestookte warmwatervoorziening in de keuken. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, zodat niet alleen kokend water maar ook warm water altijd direct beschikbaar is. Het is daarom van belang in het bestek van de woning de koper de mogelijkheid te bieden om zonder extra kosten het Quooker-systeem op een eigen groep aan te sluiten.

Een Quooker is de meest energiezuinige warmwatervoorziening voor de keuken. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir, dat naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie bespáren. Het is de eerste boiler ter wereld met hoogvacuümisolatie en kreeg het Energielabel A niet voor niets: de COMBI heeft 50 procent minder energie nodig om het water op temperatuur te houden dan een keukenboiler. Het stand by-verbruik is maar 5 cent per dag.

Met een Quooker verbruiken uw huurders minder water. Ze tappen immers nooit méér kokend water dan ze nodig hebben. Dat is met een waterkoker wel anders. Als u voor het COMBI-reservoir kiest, dat ook warm water levert, bespaart u nog meer. Het warme water is er dan meteen en hoeft geen lange afstand door de waterleiding af te leggen, waardoor eerst het koude water moet wegstromen. Dat kan vele liters per dag schelen!

Een Quooker gaat lang mee. Het onderhoud is makkelijk. Indien nodig kunnen onderdelen vervangen worden, zodat u bij problemen niet  meteen een nieuwe Quooker hoeft te bestellen.

Het Quooker-reservoir is gemaakt van roestvrijstaal, dat een stuk duurzamer en beter te recyclen is dan koper, staal of kunststof. Defecte Quookers die bij ons terugkomen belanden niet op de schroothoop, maar op onze Return & Recovery-afdeling. Daar halen we ze uit elkaar om onderdelen die nog goed zijn opnieuw te gebruiken.

Thema's

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.