Orange Climate

Orange Climate

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Met passie en vakmanschap produceren wij de meest uitdagende orders. Stuk voor stuk met evenveel aandacht en precisie.

Als vakspecialisten ontwikkelen wij continu zelf onderdelen of technieken die (nog) niet op de markt zijn. Zo vinden wij voor iedere uitdaging een passende oplossing. Onze gezamenlijke slogan is niet voor niets:

Orange Climate bestaat uit OC Autarkis, OC Verhulst en OC Waterloo. Ieder vakspecialist in hun eigen (lucht of energie) expertise. OC Autarkis levert duurzame PCM oplossingen, OC Verhulst ontwikkelt luchtbehandelingsunits voor nieuwe en bestaande projecten, OC Waterloo levert luchtverdeelapparatuur in alle maten, vormen en kleuren. Bekijk de diverse business units via de menu knoppen of ontdek hier wat we doen.

Naast het leveren van producten van hoge kwaliteit, zijn we ook expert in het verduurzamen van (bestaande en nieuwe) gebouwen. Op een eenvoudige manier maken we zichtbaar hoe je als gebouweigenaar aan een A, B of C-label komt. Wij stoppen niet bij het advies, maar voeren uit en ontzorgen je volledig. Zo verbeter je jouw vastgoed, bespaar je op je energieverbruik voor koelen, verwarmen, ventileren én verlaag je je CO2 uitstoot!

beeld01

Oplossingen

PCM vloer van Orange Climate Autarkis

Door de integratie van PCM in vloerverwarming kan het op te stellen vermogen voor het verwarmen/koelen gehalveerd worden.