Omega waterontharder

Omega waterontharder

Omega

Jouw bron van zacht water


Omega waterontharders van BWC
BWC, voluit Best Water Choice, bestaat al 25 jaar en heeft de superieure Omega waterontharders ontwikkeld. Dankzij deze jarenlange ervaring staan alle modellen Omega waterontharders garant voor kwaliteit.

Een 100% transparant verhaal
Klanttevredenheid en transparantie staan bij Omega voorop. Omega levert alleen producten waar je écht iets aan hebt, en dat tegen een prijs waar je tevreden mee bent. Niet voor niets zorgen zij ervoor dat jouw water ook echt 100% kalkvrij is. Duurzaamheid is daarbij erg belangrijk. Er wordt al zoveel weggegooid. De Omega waterontharders gaan dan ook met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig.

De enige Nederlandse waterontharder
Ruim 30 jaar geleden waren wij pionier in Nederland met een compacte waterontharder voor thuis. Dit was een Amerikaans product. Al snel merkten we dat de samenstelling van mineralen in Nederlands water vraagt om een eigen techniek. Bovendien kennen wij de Nederlanders, wij hechten veel meer waarde aan spaarzaamheid en compactheid. Dus besloten wij het zelf te doen. We ontwikkelden zelf de Omega waterontharder, speciaal voor Nederlandse watergebruikers. Met als resultaat een waterontharder die perfect past bij de Nederlandse consument.

Op zoek naar een waterontharder? Omega staat voor kwaliteit en 100% kalkvrij water. Zuiver en zacht water voor iedereen, daar gaan wij voor. Met een Omega waterontharder haal je 100% kwaliteit in huis. De waterontharder is computergestuurd en heeft bovendien geen onderhoud nodig. De waterontharder berekent namelijk zelf wanneer het nodig is om zichzelf te spoelen aan de hand van de hoeveelheid water die is verbruikt. Onze waterontharder is bovendien gemaakt om jarenlang mee te gaan. En dat beloven we niet alleen, dat garanderen we ook: op onze waterontharders geven we 15 jaar volledige garantie. Dit betekent dat je de komende vijftien jaar gegarandeerd zacht water hebt. En gaat er toch een onderdeel kapot binnen de garantietermijn? Dan komen we gewoon langs. Geen voorrijkosten, geen materiaalkosten, geen arbeidsuren, maar wel altijd een 100% werkende waterontharder.

Omega waterontharder

Haal ook kwaliteit in huis!

De voordelen van Omega

  • 100% kalkvrij
  • Onderhoudsvrij
  • 15 jaar volledige garantie
  • Geen waterdruk verlies
beeld01

Oplossingen

Omega waterontharder

Met een Omega waterontharder haal je 100% kwaliteit in huis. De waterontharder is computergestuurd en heeft bovendien geen onderhoud nodig. De waterontharder berekent namelijk zelf wanneer het nodig is om zichzelf te spoelen aan de hand van de hoeveelheid water die is verbruikt. Onze waterontharder is bovendien gemaakt om jarenlang […]