Omega waterontharder

Omega waterontharder

Omega

Jouw bron van zacht water

Installeer de Omega waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Je waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest. Omega geeft 15 jaar volledige garantie.

Goed voor mens en milieu

  • Apparaten zoals je waterkoker, wasmachine en CV-ketel gaan langer mee omdat er geen kalkafzetting meer is.
  • Er komen minder schadelijke chemicaliën in ons kostbare water, want je hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. In het dagelijks leven heb je minder wasmiddel, zeep en shampoo nodig.
  • Huidproblemen? Nare zalfjes zijn niet meer nodig. Kalkvrij water helpt irritatie echt voorkomen.
  • Jij hoeft alleen nog maar te genieten en mooie herinneringen te maken!


Wat een waterontharder doet
Ons drinkwater bevat van nature mineralen zoals calcium en magnesium. Hoe meer van deze stoffen in het water zitten, hoe harder het water is en hoe meer last je hebt van kalkaanslag. Dit is vervelend, want het beïnvloedt de smaak van het water en verkort de levensduur van witgoed. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen last krijgen van kalk in het water. Een waterontharder zorgt voor zachter water. Daardoor heeft een waterontharder veel unieke voordelen: witgoed gaat langer mee, kalkaanslag behoort voorgoed tot het verleden en voor je huid is het beter.

Welke waterontharder is geschikt voor jou?Waterontharders van Omega

Variant Geschikt voor Doorstroming Garantie
Omega 100 1 of 2 personen 25 liter per minuut 15 jaar
Omega 200 1 of 4 personen 30 liter per minuut 15 jaar
Omega 400 1 of 7 personen 42 liter per minuut 15 jaar
Omega 600 1 of 14 personen 50 liter per minuut 15 jaar
De Oplossing van Omega

  • 100 % kalkvrij water
  • veilig drinkwater
  • geen drukverlies
  • onderhoudsvrij
  • 15 jaar volledige garantiePrijzen waterontharders
De prijzen van de waterontharders hangen af van het gekozen model en de plaatsing. Uniek aan Omega is namelijk dat Omega waterontharders leveren inclusief plaatsing en montage tegen een all-in-prijs. Ben je benieuwd naar de gunstige prijzen van de waterontharders? Vraag een offerte aan en we rekenen het voor je uit.