NIBE

NIBE

NIBE Groep is een internationaal concern dat intelligente, energiezuinige oplossingen ontwikkelt en produceert voor een comfortabel binnenklimaat in onder meer woningen, appartementen, kantoren, bedrijfspanden en utiliteitsgebouwen. Dankzij tientallen jaren ervaring en duizenden uren productontwikkeling kan NIBE een breed productassortiment met moderne en energiezuinige warmtepompen aanbieden.

We zijn bij NIBE opgegroeid met de zware weersomstandigheden in Scandinavië en hebben geleerd ons hieraan aan te passen. Daarom nemen we de zware eisen van ons klimaat bij de ontwikkeling van al onze producten als uitgangspunt. Hierdoor onderscheiden producten van NIBE zich in kwaliteit én prestaties en ben je – of het nu een kille winterdag is of een warme middag in de zomerzon – verzekerd van een evenwichtig binnenklimaat dat je dagelijks comfort biedt, ongeacht het weer.

Ons uitgebreide assortiment producten voorziet je huis met behulp van hernieuwbare energie – en dus met een minimale impact op de natuur – van warmte, warmtapwater, koeling en ventilatie. Zo kunnen we samen een duurzamere toekomst tot stand brengen.

beeld01

Oplossingen

Warmtepomp oplossingen van NIBE

NIBE levert verschillende typen warmtepompen, zoals water/water, lucht/water en ventilatie warmtepompen.