Merford

Merford

Wilt u geluidsoverlast voorkomen of oplossen? Of wilt u de kwaliteit van geluid in een ruimte verbeteren? Merford biedt allerlei oplossingen, zowel standaard als op maat gemaakt. Uw situatie is uniek en vraagt om een oplossing die er precies bij past. We creëren de beste resultaten door samen te werken en een langdurige relatie op te bouwen. Door goed te luisteren leggen we een belangrijke basis voor de fase van uitvoering. Alle maatwerkoplossingen maken we op onze hoofdlocatie in Gorinchem. Daar werken onze plaatwerkers, engineers, tekenaars en monteurs onder één dak samen.

Merford Noise Control

Merford Noise Control helpt u met het beheersen van industriegeluid. We analyseren met tests en metingen uw probleem en een eventuele oplossing. Bij het ontwerpen daarvan houden we natuurlijk rekening met de eisen van de wet en van uzelf. Afhankelijk van uw wensen, passen we de oplossing geïntegreerd of turn-key toe.

Merford Acoustic Materials

Het vinden van een oplossing voor een storende geluidsbron is vaak een puzzel. Onze business unit Merford Acoustic Materials helpt u daarbij. Ons assortiment aan akoestische materialen is breed en wordt voortdurend uitgebreid. Met het juiste advies is er altijd een mouw te passen aan een akoestisch probleem. Hoe gecompliceerd het ook is. Is uw akoestische uitdaging minder complex? Dan kunt u terecht op Akoestiekwinkel.nl, de webshop van Merford Acoustic Materials. Hier bestelt u eenvoudig de producten waar u naar op zoek bent en vindt u handige artikelen met tips over akoestiek.

Merford Special Doors

Deuren zijn er in ontelbare varianten. En bij Merford Special Doors realiseren we de variant die de beste oplossing voor u is. Veiligheidsdeuren, utiliteitsdeuren, industriedeuren, gas- en luchtdichte, brandwerende en inbraakwerende deuren. We maken ze allemaal, van ontwerp tot installatie. En als u wilt, voeren we periodiek onderhoud uit. Dan blijft uw deur veilig en voldoen aan alle regels.

beeld01

Oplossingen

Warmtepomp omkasting Dice van Merford

Met de Merford warmtepomp omkasting reduceert u het geluid van buitenunits met maar liefst 15 dB(A).