Isoschelp

Isoschelp

Isoschelp® voldoet aan alle kwalificaties voor duurzaam bouwen. Dit begint bij de energiebesparende werking van schelpenisolatie en eindigt in de onkwetsbaarheid van dit natuurproduct.

Milieuvriendelijke isolatie

Isoschelp® is een verantwoorde keuze. Het gebruik van isolatieschelpen is immers niet milieubelastend. Evenmin bij sloop. Ons ecologische isolatiemateriaal kan zelfs worden hergebruikt.  Isoschelp® is evenmin een grondstof die door extensieve winning uitgeput raakt. Er is een constante aanwas van schelpen. Tussen winning en aanwas is een natuurlijk evenwicht. Isolatieschelpen is oneindig, ofwel plantaardig materiaal, dat niet chemisch is bewerkt.

Respect voor de gezondheid

Duurzaam bouwen betekent ook dat u materialen gebruikt die rekening houden met de gezondheid van bewoners en gebruikers.  Isoschelp® is dan ook een zuiver en eerlijk materiaal.  U legt hiermee de basis voor een gezond binnenmilieu door goede bodemisolatie.   Het fundament van uw woning blijft droog en vocht kan niet meer via de vloer in uw woning optrekken.  Uw woning wordt droger, warmer en gezonder om in te wonen. Isoschelp® isolatie blijft zijn werk blijft doen ongeacht hoe vochtig het is.

beeld01

Oplossingen

Isolatie kruipruimte Isoschelp

Isoschelp bodemafsluiting laat geen vochtige lucht door zelfs niet als de schelpen gedeeltelijk in het water liggen.