IKO B.V.

IKO B.V.

IKO is een toonaangevende producent van dakbedekkingsmaterialen, isolatie en waterdichtingsoplossingen. Met meer dan 30 fabrieken en 4500 werknemers wereldwijd is IKO een speler van wereldformaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada.

KENNIS DELEN
Wij geloven dat samenwerken om kennis en inzichten te delen in een klimaat van teamwork en operationele perfectie zal leiden tot het beste aanbod voor klanten en een gezonde werkomgeving voor werknemers.

INTEGRITEIT
Wij geloven dat door eerlijk, respectvol en verantwoordelijk te handelen en door rekenschap af te leggen, we aan de verwachtingen van de familie zullen voldoen.

LANGE TERMIJN
Wij geloven dat bij elke beslissing rekening moet worden gehouden met de huidige en toekomstige gevolgen voor werknemers, klanten en leveranciers, alsook met het waarborgen van een blijvend succes van de organisatie.

PRESTATIE
Wij geloven dat door onszelf voortdurend uit te dagen om alles wat we doen te verbeteren, we een meerwaarde creëren voor iedereen.

BESCHEIDENHEID
Wij geloven dat bescheiden zijn zorgt voor een eerlijke, open en respectvolle interactie met alle mensen, zowel intern als extern en ongeacht hun rol.

WENDBAARHEID
Wij geloven dat een open blik hebben, alternatieven overwegen, en bereid zijn tijdige beslissingen te nemen op basis van kennis, ervaring en degelijke informatie, belangrijk is voor ons succes.

 

beeld01

Oplossingen

Isolatie kunststof IKO Enertherm

Met IKO enertherm isolatie kan met een dunnere plaatdikte een hoge isolatiewaarde behaald worden.

Daksystemen van IKO BV

IKO B.V. biedt verschillende complete daksystemen die bestaan uit volledige op elkaar afgestemde producten.