Greenpaints

Greenpaints

Greenpaints wil graag de wereld een stukje mooier en duurzamer maken. Dit doen wij door ‘groenere verf’ aan te bieden. Steeds meer mensen leven bewuster én gezonder en staan hiermee dichter bij de natuur: een fantastische verandering in de samenleving! Omdat de voorraad aan fossiele bandstoffen ten einde komt, zullen er steeds meer verven en beitsen op natuurlijke basis geformuleerd worden. Wij dragen hier graag aan bij. Zo geven wij niet alleen onszelf, maar ook de generaties na ons een betere en gezondere toekomst.

Waar mogelijk kiezen wij bewust voor de groenste en duurzaamste oplossingen. In ons assortiment tref je dan ook veel verven en beitsen aan die zijn geformuleerd op basis van verantwoorde grondstoffen en sublieme prestaties. Dat dit niets onder hoeft te doen aan de kwaliteit bewijzen wij graag. Je krijgt altijd de hoogste kwaliteit én zelfs nog een beetje meer.

Biobased en minerale verf

Verf wordt volgens ons pas écht groen als deze lang meegaat. Ze moet daarnaast zo min mogelijk oplosmiddelen bevatten en gemaakt zijn van herwinbare, plantaardige stoffen of natuurlijke minerale grondstoffen. Een goed voorbeeld zijn de Biobased verven en minerale verven! Deze verven zijn niet alleen veel gezonder en beter voor jou, maar ook voor de planeet. Tevens zijn de kwaliteit en de prestaties van het merk Biobased uitmuntend. Met Biobased krijg jij het beste van twee werelden. Laat je overtuigen!

Onze visie op duurzaamheid

Bij ons zijn duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit verweven in al onze handelingen. Wij werken volgens de GROEN = DOEN methode. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met deze prachtige aarde en haar grondstoffen. De planeet is te leen en we dienen haar beter achter te laten voor de komende generaties. Waar mogelijk kiezen wij dan ook voor de meest groene oplossing. Tevens streven we naar reductie van onderhoudsintervallen of onderhoudsvrije oplossingen. De ‘wees de verandering die je wilt zien in de wereld’ gaat voor ons écht op!

Greenpaints presenteert zich in het Paviljoen Natuurlijk Schilderen in ICDuBo.

beeld01

Oplossingen