Faay

Faay

In het Utrechtse Vianen is het Nederlandse familiebedrijf Faay Vianen B.V. gevestigd. Hier worden al meer dan drie decennia scheidingswanden geproduceerd op basis van vlasscheven en gipskarton.

Binnen het Faay productengamma zijn vier wandtoepassingen te onderscheiden: Separatiewanden, Isolatiewanden, Woningscheidende wanden en Voorzetwanden. De wanden zijn stootvast, hoog geluidsisolerend en brandwerend, thermisch isolerend, schroefvast, flexibel en zeer snel te monteren.

FAAY wandsystemen kunnen worden toegepast in verschillende sectoren in de binnenafbouw zoals nieuwbouw en renovatie; woningen, bedrijven, scholen, showrooms, hotels, bedrijfspanden en ziekenhuizen.

Milieuvriendelijk werkproces

Faay produceert en werkt milieubewust. Zo vangen wij lijmresten op en zamelen wij afval gescheiden in. Ons kantoor is een A++-pand: zeer zuinig met energie, water en grondstoffen.

Milieuvriendelijke wand- en plafondsystemen

Alle Faay-producten zijn ‘groen’. Wij gebruiken onuitputtelijke, biobased grondstoffen en materialen. Vlas, hout en gips vormen de basis. Bovendien hebben onze wanden en plafonds een lange levensduur. En ze zijn probleemloos herbruikbaar.

 

beeld01

Oplossingen

Voorzetwand W’all-in-One van Faay

Het W’all-in-One Basic Binnenisolatie Element is bestemd voor het thermisch na-isoleren aan de binnenzijde van wanden.

Scheidingswanden van Faay

De scheidingswanden van Faay die bestaan uit een kern van vlasscheven die aan weerszijden is voorzien van gipskartonplaat.