Voorzetwand W’all-in-One van Faay

Voorzetwand W’all-in-One van Faay

Het W’all-in-One Basic Binnenisolatie Element is bestemd voor het thermisch na-isoleren aan de binnenzijde van wanden.

Voordelen W’all-in-One

  • Aanbrengen van dampremmende folie is niet nodig
  • Tijdsbesparend
  • Maximale isolatie, minimale dikte
  • Blijvend hoog thermisch rendement
  • Licht van gewicht
  • Duurzaam
  • Recyclebaar

Een groot voordeel van het product is dat u in één handeling alle noodzakelijke voorzieningen voor een effectieve isolatie aanbrengt: de isolatie zelf, maar ook de damprem én de afwerking met gipskartonplaat. Door de reflecterende werking van de folie wordt de Rc-waarde van de gehele constructie met 0,57 (m².K/W) verhoogd. Bovendien is de W’all-in-One voorzetwand ook nog eens licht van gewicht, duurzaam en recyclebaar.

Geen koudebrug, geen warmtelek

detailfotowallinone.JPGHet W’all-in-One systeem wordt aan de onderzijde geplaatst op houten sloffen en aan de bovenzijde tegen spouwlatten. De panelen worden onderling gekoppeld met een slim montageprofiel dat bestaat uit een lijf van isolerend hardschuim met aan de voorzijde een strook harde, schroefvaste kunststof.

Deze kunststofstrook is breder dan het lijf, waardoor de strook in de sponningen in de langskanten van de panelen past. De montageprofielen worden met verzonken schroeven (geen koudebrug!) tegen de achterconstructie gemonteerd. Paneel aanschuiven, profiel vastschroeven, paneel aanschuiven enzovoort.

De W’all-in-One panelen zelf hoeven dus niet vastgeschroefd te worden! Bovendien laten de montageprofielen de panelen thermisch lekdicht op elkaar aansluiten. Naast het W’all-in-One systeem zijn er ook W’all-in-One panelen met rechte, ongeprofileerde langskanten. Deze worden met montageschuim direct op de achterconstructie (wand/muur) bevestigd, zonder luchtspouw.

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Isolatie

Oplossingen te vinden binnen thema isolatie in ICDuBo