Ecocoatings

Ecocoatings

ERNST DE NOBEL

Voor Ernst de Nobel, de oprichter van Ecocoatings, was de keuze om een webshop met duurzame verf te beginnen een logisch gevolg van zijn werkzaamheden als Ecoschilder in Den Haag en omstreken. Daarnaast is hij actief binnen het collectief SCHILDERSVANNU, een landelijk netwerk van duurzame schilders. Met zijn webshop en winkel wil hij schilderen met duurzame producten voor iedereen toegankelijk maken.

‘GROENE VERF’

Er is veel veranderd in de wereld van de verf. En dat is maar goed ook! De zogenaamde ‘groene verf’ is tegenwoordig kwalitatief net zo goed of zelfs beter dan de volledig synthetische varianten. En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder. Duurzame verf was, zeker voor de consument, echter nog vaak lastig verkrijgbaar. Wij brengen hier met veel plezier en enthousiasme verandering in!

WEBSHOP EN OP LOCATIE

Wij zijn met onze fysieke locatie in Den Haag goed bereikbaar voor de bouwproffesionals die milieubewuste verf willen aanschaffen. Voor de consument is onze webshop bij uitstek de plek om ‘groene’ verf aan te schaffen, maar deze kan zich natuurlijk ook op onze locatie laten informeren over de door ons aangeboden producten. Kom gerust eens langs..

ONZE FILOSOFIE IS DUURZAAMHEID IN ALLE OPZICHTEN

Onze filosofie is dat we in een tijd leven waarin we voor grote uitdagingen staan als maatschappij. Onder andere op het gebied van duurzaamheid: een ‘duurzaam product’ wordt door ons dan ook niet alleen gezien als iets wat zo lang mogelijk mee moet gaan. Ook de milieu-impact en kwaliteit van de verf moet in onze optiek hoogwaardig zijn. Ons aanbod duurzame producten is daarom met de grootste zorg samengesteld.

BREED ASSORTIMENT IN DUURZAME VERF

Het aanbod van duurzame verven is tegenwoordig breed en wordt steeds breder. Sommige producten met een zeer hoog gehalte aan natuurlijke grondstoffen, andere met een lager percentage, maar allemaal merken die op hun manier bezig zijn met duurzaamheid! Zowel oplosmiddelhoudend als watergedragen,.

GROENE VERF IN ALLE KLEUREN

Wij hebben ons productaanbod zo gemaakt dat er voor elke ondergrond een product is. De meeste van onze verven kunnen in vrijwel alle kleuren geleverd worden. De verven met een zeer zuivere samenstelling kunnen slechts in een beperkt aantal kleuren geleverd worden, aangezien natuurlijke pigmenten een beperkter kleurenscala hebben dan niet-natuurlijke pigmenten.

Ecocoatings is onderdeel van Paviljoen Natuurlijk Schilderen

beeld01

Oplossingen