Danfoss

Danfoss

Verbeteringen in technologie en techniek brengen nieuwe niveaus van comfort binnen handbereik door middel van intelligente regelingen en gekoppelde producten. Danfoss ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen die voor aangenaam binnencomfort, duurzaamheid, hoge energie-efficiëntie en lagere verwarmingskosten zorgen. Daarnaast vereenvoudigen ze installatie, service en onderhoud. Of u nu een nieuwe eengezinswoning of een meergezinswoning bouwt of renoveert, er zijn meerdere toepassingsmogelijkheden voor smart heating en kamertemperatuurregeling, warm tapwater, vloerverwarming, energiemetingen, liftvervoer en ontdooisystemen.

Danfoss werkt al bijna 80 jaar aan het verleggen van grenzen op het gebied van klimaat- en energietechnologie. We lopen voorop bij de nieuwe innovatiegolf voor energiedistributieoplossingen. Meer dan ooit werken we samen met nationale en lokale overheden over de hele wereld om systemen voor warmte- en koudedistributie te ontwikkelen. Deze systemen moeten niet alleen vandaag superieure prestaties en toegevoegde waarde leveren, maar ook een duurzaam platform voor morgen creëren.

Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing voor systemen voor verwarming, en warmte- en koudedistributie – ongeacht de grootte, behoeften of vereisten. Onze volledig geïntegreerde end-to-end totaaloplossing is het resultaat van meer dan 30 jaar specialisatie op de markt voor warmte- en koudedistributie.

beeld01

Oplossingen

Thermostaat Danfoss Eco

Danfoss Eco™ is de slimme standalone radiatorthermostaat die u thuis eenvoudig de controle geeft over uw radiator.

Waterzijdig inregelen door Danfoss

Waterzijdig inregelen met Danfoss radiatorafsluiters betekent dat de centrale verwarmingsinstallatie zodanig in wordt geregeld dat het comfort en de energiezuinigheid optimaal zijn.