Comfort Heating

Comfort Heating

Comfort Heating Infrared Technology B.V. is Europees producent van Prestyl en Heatscreen infrarood verwarmingspanelen en toebehoren.

Wellicht het grootste voordeel van ons product is dat het CO² neutraal is. Een ander voordeel van onze infrarood verwarmings-panelen is dat zij energiezuinig zijn. Wist u dat 76 procent van uw totale energieverbruik bestaat uit verwarming ? Met onze infraroodpanelen kunnen wij 40 tot 60 procent besparen op dit verbruik, waarbij wij een minimale besparing van 33 procent kunnen garanderen op uw totale energieverbruik. Hierdoor zijn onze producten dus ook enorm kostenefficiënt ! Overige voordelen die onze producten bezitten is dat zij geruisloos zijn, veilig en een mooie uitstraling hebben op designvlak. Ook zijn ze onderhoudsvrij en van lange levensduur. Doordat wij gebruik maken van lange golf infrarood , het zogenoemde C, is dit bijkomend ook nog eens heel gezond voor de mens.

beeld01

Oplossingen

Warmteafgifte infrarood heaters van Comfort Heating

De Heatscreen is toepasbaar voor het verwarmen van grote (hoge) ruimtes zoals industriehallen, kerken, stadions, congresruimtes, tenten enzovoort.