Beng Glas

Beng Glas

BENGglas is vacuüm isolatieglas

De voordelen van vacuüm isolatieglas:

Thermische isolatie
De U-waarde (warmtegeleiding) van vacuüm BENGglas is 0,44 W/(m2-K). Een 8,3 mm dik vacuüm BENGglas heeft daarmee een warmte-isolerend effect vergelijkbaar met een 1,5 m dikke bakstenen muur. Of met een PUR-sandwichpaneel van 60mm dikte.

De thermische isolatieprestaties van vacuüm BENGglass zijn 2-4 keer beter dan geïsoleerd glas en 6-10 keer beter dan enkelvoudig glas. Dit is te danken aan de hoogvacuümkamer van vacuüm BENGglass. Deze blokkeert de thermische transmissie effectief. De eigenschappen van dit product voldoen aan alle internationale eisen op het gebied van warmtetransmissie voor ramen en deuren van passiefhuizen. Testcertificaat op aanvraag verkrijgbaar.

Geluidsreductie

Met een gewogen geluidsreductie-index van meer dan 36 dB, maakt vacuüm BENGglass zelfs kamers in de binnenstad stil als een bibliotheek.

De geluidsisolerende prestaties van vacuum BENGglass zijn veel beter dan die van geïsoleerd glas. Dat is te danken aan het feit dat de hoogvacuümkamer de geluidsoverdracht effectief blokkeert. Vacuüm BENGglass heeft opmerkelijke akoestische eigenschappen tegen hoog doordringende midden- en laagfrequente geluiden, zoals in het verkeer en in de bouw.  Testcertificaat op aanvraag verkrijgbaar.

Volledig gehard

De oppervlaktespanning en de korrelgrootte van vacuüm BENGglass voldoen aan de normen voor gehard glas. Het glas slaagt glansrijk voor verschillende belangrijke veiligheidstests. Daaronder een windweerstandstest en een botsproef. 8,3 mm dik vacuüm BENGglass kan de druk aan van 7,2 kN/m².

Vacuüm BENGglass behoudt volledig de hoge sterkte, de slagvastheid en andere veiligheidskenmerken van gehard glas. Dat is te danken aan een lage-temperatuur-afdichtingstechniek. Breekt het glas onverhoopt, dan versplintert het in kleine en minder schadelijke deeltjes.

beeld01

Oplossingen

Glas vacuüm isolatie BENGglas

BENGglas vacuüm isolatieglas beschikt over een bijzonder lage U waarde van 0.45 W/m2K.