Warmtepomp omkasting Decorio van Ubbink

Warmtepomp omkasting Decorio van Ubbink

In het streven om ons fossiele energieverbruik te verminderen is de warmtepomp een populaire keuze. Voor de bewoner is, naast geluidsoverlast, de omvang door plaatsing in de tuin of in de schuur, een struikelblok. De Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° biedt de oplossing.

Deze behuizing staat als een schoorsteen op het dak, beschermt de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt bovendien voor geluidsvermindering door plaatsing op het dak.

De Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° is geschikt voor de meest gangbare typen luchtwarmtepompen en instelbaar voor de meest gangbare dakhellingen.

Modulair

De Decorio is licht in gewicht en modulair, zodat je de behuizing eenvoudig stapsgewijs monteert en bevestigt, en is eenvoudig waterpas te stellen door de montagesteun in het indekdeel.

Hij wordt geleverd als compleet pakket inclusief montagemateriaal en de mantel is al voorgemonteerd. De Decorio beschikt over een geïntegreerde voorziening voor afvoer van smeltwater en een doorvoer voor thermische leidingen en kabels van zonnepanelen. Onderhoud is gemakkelijk door het serviceluik aan de zijkant. Voor groot onderhoud is de behuizing eenvoudig te demonteren.

Hoogwaardig kunststof

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig uv-bestendig kunststof, uitgevoerd met de milieuvriendelijke Ubiflex Extreme loodvervanger en bestand tegen alle weersinvloeden. Het moderne donkergrijze design geeft een strak uiterlijk en de geïntegreerde schroeven en verdiepte schroefgaten zorgen voor een nette afwerking.

De Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° is geschikt voor nieuwbouw en renovatie en ook verkrijgbaar exclusief montageplank.

Thema's

ICDuBo community projectontwikkelaars

Dit samenwerkingsplatform bestaat uit koplopers uit de bouw en biedt ondersteuning door ontwikkelaar te informeren over relevante thema’s.

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Energie

Oplossingen te vinden binnen thema energie in ICDuBo

All Electric

Bij all electric heeft een gebouw voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet.