Vloersysteem LEWIS Steelframe Concrete Floor van Reppel

Vloersysteem LEWIS Steelframe Concrete Floor van Reppel

Lichtgewicht staalframe betonvloer voor woningbouw, industriebouw en utiliteitsbouw

De LEWIS® STEELFRAME CONCRETE FLOOR is een gepatenteerd vrijdragend vloersysteem. De geprefabriceerde vloerelementen bestaan uit een stalen frame van koudgevormde C-profielen die zijn ingestort in een gewapende betonschil. Deze betonschil is tevens direct de plafondplaat van het vloersysteem. Op het stalen frame wordt een LEWIS® top vloer aangebracht. Het staalframe is voorzien van ronde gaten, zodat leidingen en installaties eenvoudig in de vloer kunnen worden opgenomen.

Met de LEWIS Steelframe Concrete Floor zijn overspanningen tot ca. 15 meter realiseerbaar. Naast de toepassing als verdiepingsvloer is het vloersysteem ook toepasbaar als geïsoleerde begane grondvloer.

Lichte vloerconstructie

Door het lage gewicht van de LEWIS Steelframe Concrete Floor kan bij nieuwbouw projecten bespaart worden op de fundering. Het lage gewicht maakt het vloersysteem ook zeer goed toepasbaar bij het bouwen op bestaande funderingen.

Eigenschappen

  • Slanke vloerconstructie
  • Grote vrije overspanningen
  • Stempelvrij bouwen
  • Flexibiliteit met leidingen en installatiewerk
  • Prefab bouwmethode

reppel

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Utiliteit

Oplossingen te vinden binnen thema utiliteit ICDuBo