Muurverf leem van Oskam

Muurverf leem van Oskam

20141223_150349

Leemverf is een verf voor binnenmuren en plafonds. De verf met fijne structuur is gemaakt van leempoeder. De verf met korrelige structuur is gemaakt van leempoeder vermengd met speciaal geselecteerd zand voor een levendige uitstraling. Leemverf is een natuurverf zonder chemische toevoegingen en met natuurlijke kleuren.

Leemstuc heeft een warme bruine okerachtige kleur, droogt krimpvrij op en kan toegepast worden als gladde afwerklaag of als sterke onderlaag voor afwerking met leemfinish.

Wij kunnen leemstuc geheel naar uw wensen qua samenstelling en hoeveelheid aanmaken. Toevoegingen kunnen o.a. zijn stro, hennep, vlas, houtvezels. De leemstuc is fijn, droog en goed gemengd.

Leemstuc is direct klaar voor gebruik; u dient alleen zelf water toe te voegen en te mengen. De mengsels zijn voor langere tijd houdbaar.
Leemstuc wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Leemfinish

De 9 kleuren waarin leemfinish geleverd wordt, ontstaan door het mengen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
Met deze natuurlijke kleuren creëert u een warm getinte en levendige wand. Door de veranderende
lichtinval gedurende de dag zal de muur verschillend reflecteren.

Leemstuc en leemfinish zijn geheel onbewerkte producten. Zij bevatten geen toeslagstoffen en zijn geheel en eindeloos herbruikbaar in dezelfde toepassingen. In de eindfase van gebruik kunnen deze leemproducten eventueel zonder enige schade aan de leefomgeving worden gestort, waarmee de kringloop is gesloten.

Thema's

BioBased

Letterlijk betekent biobased: op de natuur gebaseerd.