Binnenwand systeem Porotherm van Wienerberger

Binnenwand systeem Porotherm van Wienerberger

20141203_174605

Het complete assortiment Porotherm Poriso volle keramische binnenmuurstenen van Wienerberger is gewaardeerd met DUBOkeur. Met het DUBO milieukeurmerk van het NIBE kan Wienerberger als fabrikant aantonen dat de keramische binnenmuurstenen Porotherm PorisoStuc en PorisoDeco tot de meest milieuvriendelijke producten in hun toepassing behoren.

Door de natuurlijke uitstraling van baksteen is PorisoDeco uitermate geschikt voor schoon metselwerk. De mooie terracotta kleur maakt het natuurlijke aanzicht compleet. De PorisoDeco stenen zijn goed te combineren met gekleurde voegspecie en de verschillende formaten maken metselen in samengestelde verbanden naast het halfsteensverband zeer goed mogelijk.

PorisoStuc is een lichtgewicht volle binnenmuursteen met een hoge druksterkte waardoor deze geschikt is voor ‘dragend en nietdragend werk’. Porotherm PorisoStuc heeft goede geluidsisolerende eigenschappen en is eenvoudig af te werken.

school Tilburg

school Tilburg

Thema's

Duurzame Corporatie

In het platform kunnen corporaties kennis uitwisselen, ervaringen delen en de markt uitdagen om met duurzame oplossingen te komen.

Materiaal

Oplossingen te vinden binnen thema materiaal in ICDuBo