Nieuwe WoonWijzerWinkel in Tiel

Nationale Product Catalogus
10 december 2020
ICDuBo helpt MKB verduurzamen. Doet u mee?
14 december 2020

Nieuwe WoonWijzerWinkel in Tiel

Na de opening van de WoonWijzerWinkel in Limburg dit jaar volgt in 2021 de opening van een nieuwe vestiging in Tiel.

In het Smart Technology Experience Centre (S-TEC) bundelen onderwijs, overheid en ondernemers hun krachten. Bewoners uit het Rivierengebied kunnen in het centrum terecht voor advies van de WoonWijzerWinkel. S-TEC zorgt ervoor dat technische studenten die opgeleid willen worden voor middenkaderfuncties binnen de regio kunnen blijven. Alles onder een dak.  Initiatiefnemers van S-TEC zijn ROC Rivor, Lingecollege, Energie Samen Rivierenland, Installatietechniek Midden, WoonWijzerWinkel en stichting ESTI.

Rivierenland heeft een groot tekort aan technische vakmensen. Door samenwerking met onderwijsinstellingen binnen S-TEC moeten studenten in de regio worden opgeleid, zodat er kan worden voldaan aan de vraag naar technici die de toekomstige energietransitie vorm gaan geven.

Het is de bedoeling dat het centrum volgend jaar van start gaat in een energiezuinig schoolgebouw aan de Teisterbantlaan in Tiel. De ambitie van het centrum is om jaarlijks mee te werken aan het verduurzamen van minimaal 1.500 woningen en bedrijven in Rivierenland.

In het pand richt de WoonWijzerWinkel een showroom in van 500 m2 in. We nodigen ons netwerk uit om met ons mee te denken over de inrichting van de ruimte. U kunt nu aangeven of u geïnteresseerd bent door een mailtje te sturen naar Aart van der Wilt.

 

549_2160
548_2160

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.