Nieuwe mogelijkheden voor events in ICDuBo

Nieuwe innovaties in ICDuBo
9 oktober 2019
Laadpaal bij ICDuBo
23 januari 2020

Nieuwe mogelijkheden voor events in ICDuBo

ICDuBo kan diverse ruimten aanbieden variërend van kleine ruimtes geschikt voor zes personen tot grote ruimtes geschikt voor 200 personen, waar seminars, workshops en symposia kunnen worden georganiseerd. Indien gewenst kunt u gebruik maken van catering, waarbij wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers bij ontvangst, een (gezonde) snack tijdens de pauze, een lunch, diner of een borrel.

Naast de bovengenoemde opties bieden we nog veel meer mogelijkheden.

Wilt u uw bijeenkomst meer diepgang geven? Of heeft u een spectaculaire afsluiting in gedachten? Bekijk dan onze extra mogelijkheden.

Verantwoord genieten
Wat is er fijner dan in goed gezelschap genieten van een hapje en een drankje? Samen met uw klanten of collega’s genieten van een DUURZAAM hapje en drankje! Bij ICDuBo kunt u terecht voor bijvoorbeeld een bierproeverij met verantwoord gebrouwen biertjes, of van een driegangenmenu met duurzame producten. U kunt dit natuurlijk naar wens combineren met een rondleiding of een vergadering.

Duurzame inspiratie
Er zijn diverse mogelijkheden in ons centrum om inspiratie en informatie op te doen omtrent duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding langs alle duurzame oplossingen in de hal of een ‘duurzaam bouwen workshop’. Informeer naar de diverse mogelijkheden of geef direct uw wens aan! Alleen nog info over de training duurzaam bouwen.

Ontdek de Rotterdamse haven
Een bezoek aan ICDuBo is niet compleet zonder een kijkje te nemen in de inspirerende en veelzijdige omgeving. Door onze locatie op het RDM terrein aan de levendige haven, is er voldoende te beleven! Wij kunnen een tour verzorgen langs de diverse RDM-gebouwen met cultuurhistorische waarde. Ook kunnen we uw bezoek aan ICDuBo combineren met een tochtje over de maas langs alle havenactiviteiten.

Dowload hier onze nieuwe ICDuBo Event brochure

Download hier onze nieuwe ICDuBo Event brochure

Bent u geinteresseerd in het organiseren van een event in ICDuBo? U kunt contact opnemen met onze eventmanager Cindy Antonius via c.antonius@icdubo.nl of via 010 4157244.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.