ICDuBo aanwezig tijdens Volvo Ocean Race

Nieuw integraal dakconcept
5 juni 2018
Nieuwe pop up store WoonWijzerWinkel in Den Haag
12 juni 2018

ICDuBo aanwezig tijdens Volvo Ocean Race

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Na 45.000 gezeilde zeemijlen (83.340 km) eindigt deze legendarische race dit jaar voor het eerst in de historie in Nederland. Internationaal volgen miljoenen fans de avonturen van de zeilers en in juni 2018 zijn alle ogen gericht op Den Haag, waar tijdens de finish de laatste kostbare punten verdeeld worden.

We zijn er enorm trots op dat ICDuBo/WoonWijzerWinkel een plek zal krijgen op het ‘Innovation Pavilion’ in het groots aangelegde festival terrein ‘Race Village’ in Scheveningen. De verwachte opkomst is 400.000 bezoekers! Dit is een prachtige mogelijkheid om naamsbekendheid te geven aan ons centrum én aan onze partners.

 

In het Innovation Pavilion presenteren wij innovatieve duurzaamheidsproducten. De ruimte is beperkt (6.5 x 2.5 meter) dus tonen we alleen de meest aansprekende innovaties. Heeft u als partner van ICDuBo een product die perfect is voor dit unieke evenement? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.