Architects meet Architects op 15 november 2016

Impressie workshop biomimicry
18 oktober 2016
Duurzaam schilderwerk VvE
20 oktober 2016

Architects meet Architects op 15 november 2016

Architects meet Architects is een inspirerende middag speciaal voor architecten die zich willen laten inspireren door de ongekende mogelijkheden van aluminium detaillering in het ontwerp. Daarnaast besteden we aandacht aan het 10-jarig bestaan van het magazine Aluminium In Praktijk van Roval Aluminium. Dat gebeurt tijdens de boeiende, informatieve en feestelijke bijeenkomst. Maar er valt deze middag nog veel meer te beleven rondom esthetische en duurzame aluminium bouwtoepassingen en -ontwikkelingen.

Lezing esthetische aluminium detaillering
Zo zal Joost Roefs van het gerenommeerde architectenbureau Diederendirrix Architectuur & Stedenbouw (Eindhoven en Rotterdam) een lezing houden over onder meer esthetische aluminium toepassingen in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Daarnaast kunt u ter plekke kennismaken met fraaie aluminium detailleringen en krijgt u een rondleiding bij ICDuBo, het grootste duurzaamheidscentrum van de Benelux. U wordt onder meer langs allerlei duurzame architectonische bouwmaterialen, -toepassingen en -oplossingen geleid.

Deze inspirerende middag wordt afgesloten met een informeel gedeelte waarbij een hapje en drankje uiteraard niet zullen ontbreken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een berichtje te sturen naar marketing@roval.eu. U kunt dan tevens aangeven met hoeveel personen u komt. Tot 15 november

Programma:
13.30 uur    Ontvangst
14.00 uur    Opening
14.15 uur    Lezing Joost Roefs van Diederendirrix Architectuur & Stedenbouw
15.00 uur    Rondleiding ICDuBo
16.00 uur    Kennismaking esthetische aluminium detailleringen en hapje en drankje

7830-Roval_logo-met-kader_130411

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *