WOLF

WOLF

Bedrijfsprofiel WOLF Energiesystemen B.V.

Maak kennis met de wereld van WOLF. Als internationale speler op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie en verwarming biedt WOLF energiebesparende producten en systemen voor de meest uiteenlopende branches. Het van oorsprong Duitse concern ontwerpt en produceert alles uit één hand waarbij de nieuwste technieken worden toegepast.
De producten van WOLF kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar bieden als totaalsysteem verregaande voordelen. Voorzien van de modernste regelcomponenten worden een optimale energiebenutting en efficiëntie gewaarborgd. De WOLF systeemwereld biedt voor iedereen comfort en een optimaal binnenklimaat.

Op de Nederlandse verwarmingsmarkt richt WOLF zich specifiek op de duurzame en energiezuinige producten en systemen. Met het uitgebreide aanbod van WOLF is er voor iedere vraag een passende oplossing: van kleine smarthomes tot luxe villa’s, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De kracht van WOLF zit in een gedegen en eerlijk advies, aangevuld met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande producten en systemen.

Met de duurzame verwarmings-, ventilatie- en zonne-energietoepassingen biedt WOLF altijd een oplossing op maat. Met een goed afgestemde systeemoplossing kiest u voor een gezond binnenklimaat, met in zowel de winter als in de zomer een frisse lucht, vrij van tocht, fijnstof of pollen. Bovendien geniet u van een optimale luchtvochtigheid, zodat schimmelvorming wordt voorkomen.

In een totaalsysteem van WOLF zijn niet alleen de onderdelen volledig op elkaar zijn afgestemd, ook is het systeem volledig afgestemd op de behoefte van u als eindgebruiker. Wenst u een grote hoeveelheid warm water om bij te komen onder een stortdouche of om te ontspannen in bad? Wilt u duurzaam en milieuvriendelijk of zelfs energieneutraal leven zodat ook de volgende generatie kan genieten? WOLF adviseert u graag en biedt u een oplossing op maat.

In een totaalsysteem van WOLF is elke willekeurige warmtepomp te selecteren. Afhankelijk van de vraag kan de installatie verder aangevuld worden met een voorraadvat in diverse capaciteiten, woonhuisventilatie- en zonthermische systemen.

Een van de meest recente ontwikkelingen van WOLF is de CHA-monoblock lucht/water-warmtepomp. Deze warmtepomp behoort tot het topsegment monoblocks in de markt. Kenmerkend aan de CHA is de hoge COP, een extreem stille werking en het feit dat de warmtepomp een volledig vermogen kan blijven leveren bij een temperatuur van -7°C, zonder gebruik te maken van het elektrisch element.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden van onze duurzame producten, vindt u op deze pagina’s een aantal van onze meest toegepaste systeemoplossingen. Uiteraard volledig aan te passen aan de omstandigheden ter plaatse, de woonsituatie en de wensen van u als eindgebruiker:

Totaalsysteem met monoblock-warmtepomp – hoog rendement warmtepompen van WOLF

Totaalsysteem met bodem/water-warmtepomp – hoog rendement warmtepompen van WOLF

Totaalsysteem met split lucht/water-warmtepomp – hoog rendement warmtepompen van WOLF

beeld01

Oplossingen