Van Omme & De Groot

Van Omme & De Groot

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen. Dat is de lijfspreuk van de projectontwikkelaars en bouwers van Van Omme & De Groot. Al sinds 1922, toen Jan Zweer van Omme en Augustinus de Groot het bedrijf begonnen. Vandaag de dag is Van Omme & De Groot een van de laatste middelgrote familiebedrijven in de regio Rotterdam.

Maar wat willen, kunnen en doen we dan? Heel veel! Nieuwbouw, renovatie, transformatie, projectontwikkeling en onderhoud. Zeer omvangrijke projecten, maar ook kleinschalige opdrachten. Woningen. Winkels. Kantoren. Hotels. Tot en met hele woonwijken en centrumplannen. In en rond Rotterdam, maar ook ver daarbuiten.

Gegarandeerd mooi duurzaam bouwen

Milieuvriendelijke nieuwbouw wordt nog vaak geassocieerd met het toepassen van duurzame oplossingen die ten koste zouden gaan van een fraaie architectuur. Van Omme & De Groot laat op talloze plaatsen in Nederland zien dat milieuvriendelijke bouwprojecten wel degelijk een hoogwaardige en in het oog springende aanwinst voor de omgeving kunnen zijn. Door het gebruik van milieutechnisch verantwoorde materialen en innovatieve architectuur bewijst Van Omme & De Groot keer op keer dat duurzaam bouwen kan leiden tot prachtige resultaten. Opdrachtgevers die met ons samenwerken zijn dan ook altijd verzekerd van mooi én duurzaam.

Van Omme & De Groot, projectontwikkelaars en bouwers met expertise

Voor het duurzaam bouwen aan nieuwbouw- en andere projecten richt Van Omme & De Groot zich op alle mogelijke aspecten van projectontwikkeling. Wij begeleiden elk project van begin tot eind en nemen onze klanten op deze manier veel werk uit handen. Om altijd zo duurzaam mogelijk te bouwen, werken wij samen met diverse partners die zelf ook over de nodige vakkennis en knowhow beschikken. Door een intensieve en efficiënte samenwerking zijn wij in staat om onze klanten snel van dienst te zijn met vakwerk van de beste kwaliteit. En omdat wij de werkzaamheden ook economisch zo voordelig mogelijk houden, wordt bovendien kostenbesparend gewerkt. Duurzaam bouwen met Van Ome & De Groot is uiteindelijk blijvend voordeliger.

Het Verborgen Geheim

Het Verborgen Geheim is in meerdere opzichten uniek. Heijplaat is één van de stadshavens van Rotterdam. Verstopt achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) is het een bijzonder tuindorp met een rijke cultuurhistorische achtergrond. Hier woon je middenin de dynamiek van de haven én vlakbij het centrum van Rotterdam. De waterbus brengt je in 10 minuten van Heijplaat naar de overkant.

Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter garantie gebouwd. Zonnepanelen, een individuele warmtepomp, drievoudig-glas en warmte terugwinunits zorgen er onder meer voor dat de energiemeter in de woning aan het eind van een jaar op dezelfde stand als aan het begin van het jaar.

 

beeld01

Oplossingen