Tubus System

Tubus System

Uw partner in grootschalige leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk

Met Tubus System renoveren wij standleidingen van gebouwen zonder hak- en breekwerk. Met onze spuittechniek voorzien wij bestaande leidingen van meerdere lagen glasversterkt polyester, zodat een geheel nieuwe leiding ontstaat die weer 50 jaar mee kan.

Tubus System BV is een volledige dochteronderneming van Tubus System International AB uit Zweden, en het enige bedrijf in Nederland dat Tubus System uitvoert. Het bedrijf is in 1998 opgericht in Zweden en in 2009 gestart in Nederland. Inmiddels zijn meer dan 300 gebouwen voorzien van nieuwe Tubus System-afvoerleidingen.

Tubus System is marktleider van Nederland op het gebied van leidingrenovatie. Inmiddels zijn er 30 mensen werkzaam in ons bedrijf en hebben wij flinke stappen gemaakt. Deze vooruitgang hebben wij kunnen realiseren dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers.

Leidingrenovatie = mensenwerk

Afgelopen jaren hebben wij gezien dat niet alleen onze techniek er toe doet, maar dat juist ook onze werkwijze van belang is in deze renovatietrajecten. Wij begrijpen dat het van belang is om bewoners tijdig in het traject te betrekken. Waar staan wij voor?

  1. Een open, vakkundige onderneming.
  2. Communicatief sterk naar alle betrokken partijen
  3. Betrouwbare partner met toegankelijke monteurs
  4. Internationale slagkracht en marktleider in Nederland
beeld01

Oplossingen

Leidingrenovatie zonder hak- of breekwerk van Tubus System

Tubus System BV is leverancier van de speciale spuittechniek waarbij een standleiding gerenoveerd kan worden zonder hak- en breekwerk.