Testarda

Testarda

Testarda is een aannemer die zich gespecialiseerd heeft in renovatie, planmatig- en groot onderhoud alsmede incidentele nieuwbouw van onroerend goed.

Als ontwikkelende aannemer streeft Testarda altijd naar duurzame oplossingen voor het bouwproces. Dit betekend dat Testarda voor en tijdens het bouwproces zo veel als mogelijk adviseert over mogelijke duurzame verbeteringen van het bouwplan. Wij streven door een flexibele opstelling deze verbeteringen zonder vertraging in het bouwproces te integreren.

Testarda realiseert energetische maatregelen in combinatie met planmatig onderhoud. Resultaat: niet alleen een uitstekend onderhouden, maar bovendien een energiezuinige en gezonde woon- en/of werkomgeving.

Tijdens het onderhoudswerk aan uw vastgoed benutten we alle trajecten effectief. Tegelijk met het herstelwerk en planmatig onderhoud nemen we maatregelen die de energieprestatie (en dus het milieu) ten goede komen. Denk aan het aanbrengen van dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en hoogrendementsglas (HR++).

Passende oplossing
Door onze kennis en ervaring met technieken en materialen hebben wij voor elk vastgoed altijd een passende oplossing voor het gewenste energielabel. Ons stappenplan voor energiebesparing is gebaseerd op de uitgangspositie, de ambitie en het beschikbare budget. In samenwerking met betrouwbare partners en leveranciers presenteren we een realisatieplanning die past binnen het tijdsbestek.

 

beeld01

Oplossingen