Robisol

Robisol

Robisol heeft een viertal systemen ontwikkeld en toegepast. Dat zijn systemen voor het integreren van zonnepanelen tussen dakpannen. Systemen waarbij zonnepanelen de volledige dakbedekking vervangen. En systemen waarbij het zonnepaneel zelf het zadeldak is en wat bijvoorbeeld kan worden toegepast om parkeerplaatsen en buitenterreinen te overkappen. Daarnaast ontwikkeld, produceert en levert Robisol hoogwaardige producten die samen met innovatieve installateurs, bouwers en architecten zijn ontwikkeld.

De systemen van Robisol worden door heel Nederland toegepast en zijn op honderden projecten terug te vinden. Het doel is om groene stroom voor iedereen toegankelijk te maken en bij voorkeur op een manier waarbij de zonnepanelen een dubbelfunctie vervullen en een besparing realiseren op andersoortige bouwproducten. Zonne-energie is een relatief voordelig product dat nieuwe kansen biedt. Wij zetten ons in om te zorgen dat de eigenaar trots is op zijn investering in Duurzaamheid. Want met een breed maatschappelijk draagvlak kunnen we deze technologie omarmen en de vervuiling in de energiesector terugdringen.

Kies voor onze betrouwbare oplossingen die uitgebreid zijn getest op sterkte, waterdichtheid en brandveiligheid. Alle producten zijn doorgerekend volgens de bouwnorm NEN6702 met een minimale levensduur van 25 jaar. Bij ons kunt u er van op aan dat u nog lang nadat de initiële investering is terugverdiend, geniet van de aantrekkelijke architectuur en de gratis energieproductie die we bieden.

Robisol – Omdat Duurzaam mooi mag zijn!

beeld01

Oplossingen

Zonnepanelen BiTile voldaksysteem van Robisol

Het BiTile zonnedak vervangt dakpannen en integreert zonne-energie op een fraaie wijze in het gebouw.