Pif Isolatie

Pif Isolatie

PIF isolatiefolie is een veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw. PIF isolatiefolie met ISSO erkende accreditatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meer lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens.

Klimaatverandering bedreigt ons milieu, de natuur, de voedselzekerheid en onze veiligheid. Energiebesparing en duurzame energiebronnen helpen de opwarming van de aarde tegengaan. Door energiebesparende maatregelen in combinatie met duurzame energiebronnen toe te passen wordt hier op ingespeeld. PIF is een merk waarbij dit continu de aandacht heeft en alles doet in dit opzicht. Bij PIF wordt afval gescheiden, wordt aan energiebesparing gedaan, wordt nagedacht over MVO en werkt men met 100 % recyclebare product om zoveel mogelijk milieu belasting tegen te gaan. Duurzaamheid en milieu bewustzijn zijn hierbij de sleutelwoorden.

Duurzaamheid is meer dan alleen groen bezig zijn het heeft ook te maken met onszelf, onze gezondheid. PIF Isolatie is een product dat 100 % recyclebaar is en geen negatieve effecten heeft voor de gezondheid.

Oplossingen