ODS Geveltechniek Kloeckner Metals

ODS Geveltechniek Kloeckner Metals

ODS Dak- en Geveltechniek levert met de profielen van het Zwitserse Jansen innovatieve totaaloplossingen in stalen ramen, deuren en vliesgevels. ODS is een toonaangevende multi-metaal distributeur en levert een breed assortiment staal, rvs, aluminium, non-ferro en technische producten voor de bouw en industrie. Sinds 1993 maakt ODS deel uit van het Klöckner concern. Een wereldwijd beursgenoteerd handelsconcern dat voornamelijk actief is in Europa en de Verenigde Staten met een jaaromzet van meer dan zeven miljard euro.

ODS BV staat met Jansen profielen voor totaaloplossingen in stalen ramen, deuren, gevels en daken. Onze stalen en RVS Jansen profielen openen ongekende creatieve perspectieven. Staal is uiterst solide en vormvast. Dit maakt grotere glaspartijen mogelijk met smalle profielen, zodat de architect maximaal kan spelen met lichtinval.

Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat onnodig energieverbruik wordt vermeden. Zo zijn de Jansen VISS systemen volledig met mechanische T-verbindingen te plaatsen. Wij maken dat u de voordelen van staal maximaal kunt benutten bij het ontwerp. Hierdoor zijn bijzonder slanke profileringen haalbaar die maximaal daglicht in uw project toelaten. Naast het mentale comfort is dit licht gratis en bespaart u op kunstlicht.

Om dit te onderstrepen heeft ODS vier belangrijke Jansen systemen laten onderwerpen aan een milieubeoordeling door het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE). Wij zijn trots u te kunnen melden dat de Jansen systemen VISS TVS HI vliesgevels, Janisol Arte ramen, Janisol HI ramen en Economy deuren een zeer goede beoordeling hebben gekregen

 

Oplossingen

Gevelsysteem staal Jansen VISS van ODS

Jansen VISS (Voll Isoliertes Sprossen System) is een systeem van geïsoleerde stijlen en regels voor vliesgevels.