Ketenkracht

Ketenkracht

Ketenkracht: Zekerheid in vastgoed!

Ketenkracht is een nieuw, slim concept in vastgoedbeheer. In de huidige markt is rendabel investeren in vastgoed belangrijker, maar ingewikkelder dan ooit. Om u hierin optimaal te ondersteunen bundelden vier gerenommeerde bedrijven hun krachten. In Ketenkracht combineren wij 125 jaar vakmanschap met hoogwaardig en innovatief vastgoedadvies.

Ketenkracht biedt optimaal resultaatgericht vastgoedmanagement in renovatie en onderhoud. We hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de projectketen. Daardoor weten we wat de markt te bieden heeft en wat wel en niet werkt. U wordt maximaal ontzorgt, met afgewogen oplossingen die we ook realiseren en onderhouden. Alles ligt vast in heldere contracten met resultaatgaranties.

Resultaat Gericht Samenwerken

Door onze transparante manier van werken en meetbare resultaten houdt u als opdrachtgever de regie stevig in handen. Ketenkracht werkt volgens de principes van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Vanaf het allereerste begin zitten we met u aan tafel. Samen ontwikkelen we de meest optimale langetermijnaanpak voor uw gebouw of complex.

Realistische beheerscenario’s

De beoogde uitkomst leggen we vast in een traditioneel MJOB (meerjaren onderhoudsplan) of in realistische beheerscenario’s. Deze scenario’s vertalen uw wensen in mogelijke oplossingen. De prijs en prestaties rekenen we per scenario door. In overleg wordt het meest optimale plan bepaald, uitgewerkt en uitgevoerd.

Totaalbeheer met een vaste prijs

Ketenkracht overbrugt de verschillende fases van de traditionele bouwketen. Dit ‘totaalbeheer’ beperkt risico’s en (faal)kosten tot het minimum. Zo haalt u een maximaal rendement uit uw investeringen. U krijgt een gegarandeerde kwaliteit tegen een vaste prijs. Deze prijs staat wat ons betreft vast, tot en met de eventuele herbestemming of sloop van uw onroerend goed.

100% resultaatgericht

De eindgebruiker is integraal onderdeel van onze methode. Door hem in het traject te betrekken verbetert de kwaliteit van het proces, het eindresultaat én de klanttevredenheid. Zo is Ketenkracht, in alle fasen en voor alle betrokkenen, 100% resultaatgericht.

Ketenkracht is een unieke combinatie van innovatief vastgoedadvies en traditioneel vakmanschap.
In Ketenkracht brengen vier bedrijven 125 jaar vakmanschap samen:

Hartman Totaalonderhoud is een schilder- en onderhoudsbedrijf.

Koers Groep is een bouw- en installatiebedrijf.

Cazdak Dakbedekkingen is gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van daken.

Mampaey is een full service installatiebedrijf.

beeld01

Oplossingen