Induco

Induco

Induco biedt een totaalconcept op het gebied van energetische woning- en gebouwverbetering in combinatie met een visie en een plan op het vlak van meerjarenonderhoud. Daarbij kunnen mutatieonderhoud, planmatig onderhoud en klachtenonderhoud worden gebundeld.

Woningcorporaties zijn met de overheid de afspraak aangegaan om het woningbezit in de periode van nu tot 2021 naar energielabel B te brengen.  Dit is een ambitieuze doelstelling, met één grote uitdaging. Hierdoor staat u, als woningcorporatie of als vergelijkbare vastgoedbeheerder, een ingewikkeld proces te wachten. Kwaliteitsbewaking, kostenbeheersing, zorgvuldige planning, permanente coördinatie, overleg met een veelheid aan bedrijven, bewonersparticipatie: ga er maar aan staan.

Gelukkig is er Induco! Dit platform neemt alle zorgen van u over. Het is een jong samenwerkingsverband van een tiental bedrijven dat speciaal in het kader van energielabel verbetering in het leven is geroepen om opdrachtgevers te ontlasten. Het richt zich op woningcorporaties en andere beheerders van vastgoed. Induco verzorgt de complete transitie van woning en andersoortig bezit naar het gewenste energielabel en heeft daar inmiddels de nodige ervaring mee.

• Induco tekent voor het complete traject van voorbereiding tot en met uitvoering, inclusief eventuele bewonersparticipatie en/of de informatievoorziening voor huurders of gebruikers.

• Induco brengt door unieke ketensamenwerking uw zorgen tot een minimum terug terwijl u wel voor de volle honderd procent bij het project betrokken blijft

• Induco kan dankzij de samenwerking tussen een tiental bedrijven snel, overzichtelijk en tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding uw wensenpakket realiseren

• Induco biedt een totaalpakket, van schilonderhoud tot beglazing en van isolatie tot installaties

Induco is een vernieuwende vorm van vastgoedbeheer. Het omvat onderhoudsbedrijven met uiteenlopende specialismen op het gebied van schilderwerk, glas, isolatie en installaties.

Deelnemers:

P. Jansen Installatietechniek / installatietechniek
Delta Techniek / installatietechniek
Installatiebedrijf van de Velde Yerseke / installatietechniek
Snepvangers Glasservice / beglazing
Lindhout Schilder- Vastgoedonderhoud / Gevelonderhoud
Vergouwen Vastgoedzorg / Gevelonderhoud
De Schrijver Vastgoedonderhoud / Gevelonderhoud en beglazing
Geluk Groep / Gevelonderhoud en beglazing
SW / Gevelonderhoud

beeld01

Oplossingen