Hydraloop

Hydraloop

Onze wereld met haar snel groeiende bevolking gebruikt elke dag meer water. Dat noodzaakt ons anders om te gaan met onze beperkte drinkwatervoorraad, want we komen namelijk tekort. Wat ons betreft wordt het recyclen van water een vanzelfsprekendheid in ieder huishouden, net als een koelkast en wasmachine. Hydraloop Systems draagt haar steentje bij en helpt water, energie en kosten te besparen door gebruiksvriendelijke en betaalbare waterrecycling systemen aan te bieden.

Onze visie

Onze wereld is bijna uitgeput van haar kostbaarste en meest fundamentele bron “Drinkwater”, dus we zullen de manier waarop we water gebruiken moeten veranderen, we moeten verstandig zijn! Wij zijn er van overtuigd dat over 20 jaar er geen huizen meer gebouwd worden zonder een eigen water recycle systeem. Een water recycling systeem wordt een standaard item in huis, net als een koelkast, oven of CV installatie. En met een Hydraloop systeem is dat makkelijk te realiseren.

Onze oplossing

De Hydraloop is een slim, innovatief een gecertificeerd in-huis waterrecycling-systeem dat douche-, bad- en optioneel wasmachinewater opvangt, reinigt en desinfecteert voor hergebruik in huis of in de tuin. Tot maar liefst 85% van het totale binnenshuis gebruikte huishoudelijk water kan gerecycled worden.

 

Hydraloop is winnaar in de categorie circulariteit van de Innovation Challenge 2019.

beeld01

Oplossingen

Waterrecycling van Hydraloop

De Hydraloop recyclet 95% van douche- en bad-water en optioneel 50% van het wasmachinewater.