Havebo

Havebo

Havebo is specialist op het gebied van betonproducten en systeemvloeren. Havebo verplaatst zich in uw behoeften, om u optimaal te adviseren en te ondersteunen. We denken mee met de veranderingen in de markt, zoals de aangescherpte eisen in de renovatiebranche. Met ons eigen tekenbureau spelen we daar snel op in.

We denken niet alleen in oplossingen; we laten ze ook voor u maken. Om verouderde woningen te verbeteren, bieden wij bijvoorbeeld twee innovatieve renovatiesystemen: SL-combinatievloer en Cassettevloer 6.2.

Snel een geïsoleerde begane grondvloer nodig? Bij Havebo heeft u uw combinatievloer met een 2 werkweken op de bouwplaats. Inclusief een uitgewerkte legplan! Dankzij onze grote voorraad i.c.m. een eigen tekenkamer kunnen wij snel schakelen. Onze betonnen en stalen liggers gaan op in stappen van 50mm en de EPS vulelementen vanaf Rc. 3,0 t/m 6,5.

Breed assortiment vloer- en betonproducten snel geleverd

Havebo biedt u voor elke situatie het juiste vloertype. Doordat wij onze producten betrekken van verschillende fabrikanten in Nederland, België en Duitsland, kunnen wij werken met korte levertijden. En onze combinatievloer leveren wij zelfs direct uit voorraad.

Behalve vloeren vindt u in ons aanbod ook prefab-beton, funderingsproducten en onder de noemer ‘Specials’ een verzameling bijzondere producten zoals kelders, wanden en stalvloeren.

beeld01

Oplossingen

Renovatievloer SL Combinatie van Havebo

De SL Combinatie renovatievloer heeft dezelfde vorm als betonnen variant, zodat de werkwijze bekend is en de EPS elementen uitwisselbaar.

Renovatievloer Cassettevloer 6.2 van Havebo

De cassette renovatievloer 6.2 is een innovatief vloersysteem met een zeer laag eigen gewicht.