Geo-Energie

Geo-Energie

Installateur gespecialiseerd in warmtepompen

In Nieuwdorp, Zeeland zit een installateur die 100% is gespecialiseerd in de installatie en advisering van warmtepompen voor duurzame verwarming en koeling van uw huis. Geo-Energie is installateur warmtepompen voor alle typen warmtepompen. Zowel grondgebonden warmtepompen als lucht warmtepompen als hybride geplaatste warmtepompen worden door installateur Geo-Energie uit Zeeland, geplaatst.

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Geo-Energie is een installatiebedrijf dat zich uitsluitend bezig houdt met alles dat met warmtepompen te maken heeft. Geo-Energie heeft hierdoor veel kennis en ervaring met advisering, levering en installatie van verschillende typen warmtepompen. Daarnaast heeft Geo-Energie een eigen, gecertificeerd boorbedrijf zodat zij alle werkzaamheden onder eigen regie kan uitvoeren. Kwaliteit en rendement kan hierdoor worden gegarandeerd. Omdat een warmtepomp altijd maatwerk is , wordt de warmtepomp altijd aangepast aan uw situatie.

Wat is belangrijk bij het kiezen van een warmtepomp installateur?

  • Een warmtepomp installateur moet voldoen aan een groot aantal wettelijke eisen en certificeringen.

Geo-Energie voldoet aan alle eisen, voor zowel boren als aanleggen van warmtepompen en kwaliteitsborging.

  • Ervaring

Geo-Energie heeft meer dan 20 jaar ervaring met warmtepompen

  • Onafhankelijk

Geo-Energie is ongebonden adviseur op het gebied van alle soorten warmtepompen. Zowel grondgebonden of aard warmtepompen, lucht warmtepompen als hybride geplaatste pompen: voor elke situatie wordt de beste oplossing geadviseerd. Wij werken vaak met pompen van Vaillant of Neura. Met deze merken hebben wij goede ervaringen. de prijs waarde verhouding en rendementen van deze merken zijn goed.

  • Garantie

Als erkend installateur van o.a. Vaillant en Neura kunnen wij verlengde garanties geven op onze installaties. Hierdoor heeft u de zekerheid die u wenst.

  • Rendement

Geo-Energie garandeert het rendement op uw warmtepomp

  • Nieuwbouw en Renovatie

Warmtepomp installateur Geo-Energie werkt zowel bij nieuwbouw als bij renovaties.

Geo-Energie heeft veel ervaring bij nieuwbouw in wijken zonder gas (gaslozewijken)

Met Collectief Private Ondernemingen (CPO’s) werkt advies- en installatiebedrijf Geo-Energie regelmatig samen. Zo zijn of worden in projecten in Eindhoven Project De Schrijver, en in Delft Coendersbuurt ,warmtepompen geïnstalleerd door Geo-Energie als warmtepomp installateur .

 

beeld01

Oplossingen