Exasun

Exasun

EXASUN is een innovatieve Nederlandse SolarPV fabrikant. Wij produceren Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op onze eigen productielijn te Rijswijk (ZH).

Productielijn. EXASUN heeft haar geavanceerde productielijn de afgelopen jaren ontwikkeld in nauwe samenwerking met leveranciers, kennisinstellingen en gerenommeerde Nederlandse machinebouwers. Naast het Black Glass paneel (60 cellen, 1X1.6m) kunnen wij ook modules met speciale afmetingen produceren voor off-grid en BIPV toepassingen.

Missie. EXASUN versnelt verduurzaming door innovaties die de kosten van zonnestroom verlagen, door toepassing van lokale productie en toeleveranciers en betere esthetiek.

Strategie. Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom (€/kWh) worden bereikt. EXASUN kan kosteneffectief produceren dankzij een geautomatiseerd productieproces, lage overhead en het elimineren van zeetransport uit Azië.  Dankzij een intensief R&D programma zal EXASUN verschillende nieuwe producten lanceren gedurende de komende 12 maanden.

beeld01

Oplossingen

Zonnepanelen Black Roof van Exasun

Het BLACK ROOF systeem bestaat uit kleine Black Glass panelen van 60*82 cm en maakt dakpannen overbodig.