Euro Products

Euro Products

MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen.

MVO en duurzaamheid bij MTS Euro Products
Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn diepgeworteld in de bedrijfsvoering van MTS Euro Products. ‘The clear and green solution’ is waar wij voor staan. Als onderneming willen wij financieel gezond zijn, maar zeker ook omgevingsbewust. Met aandacht voor mens én milieu.

Sinds 2015 is MTS Euro Products ook ISO 14001 gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat wij voldoen aan internationale wet- en regelgeving betreffende het voorkomen van milieuschades en dat wij in staat zijn onze milieuprestaties continu te verbeteren.

FSC-keurmerk
MTS Euro Products levert diverse producten die beschikken over het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor (onder meer) het papier en papierproducten afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De grondstof (pulp) is dus niet afkomstig uit bosgebieden met hoge natuurwaarden zoals oerbos en ook niet van plantages waarvoor tropisch regenwoud heeft moeten wijken.

Europees Ecolabel
Een deel van onze producten beschikt over het Europees Ecolabel; het milieukeurmerk van de Europese Unie voor non-foodproducten en diensten. Criteria voor het toekennen van dit keurmerk worden ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en grondige consultatierondes binnen het zogenaamde Bestuur van het Europees Ecolabel (European Union Ecolabelling board- EUEB).

beeld01

Oplossingen

Hygiënische sanitaire producten van Euro Products

Euro Products heeft de sanitaire ruimte van ICDuBo voorzien van hygienische producten.