Enphase

Enphase

Enphase ziet het als hun missie om zonne-energie naar een hoger niveau te tillen, naar een situatie waarin wij hiermee kunnen voorzien in de totale energiebehoefte van onze planeet. Onze visie is een volledig door zonne-energie aangedreven planeet en bij het nastreven van deze visie houden we altijd aandacht voor de drie grondbeginselen waardoor wij ons vanaf het begin hebben laten leiden: innovatie, kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Innovatie

We verleggen voortdurend de grenzen van zonne-energie, al sinds onze oprichters een stringomvormer bekeken en dachten: dat kan beter. En die grenzen blijven we verleggen. Het is onze passie om nieuwe technologieën te ontwikkelen die energie intelligenter, beter gekoppeld en goedkoper maken dan ooit tevoren.

De toekomst

In onze nieuwe oplossing zijn energiewinning, een revolutionaire wisselstroombatterij en slimmere communicatie samengebracht, voor controle op een heel nieuw niveau.

Kwaliteit

Bij alles wat we doen, staat kwaliteit centraal. Onze passie is producten te bouwen waar mensen op kunnen vertrouwen, tot jaren na aanschaf, en onder alle klimaatomstandigheden. Daarom staat bij elke stap van ons ontwerp- en productieproces kwaliteit voorop, en hanteren wij de strengste kwaliteitsnormen binnen de industrie.

beeld01

Oplossingen

Micro-omvormers van Enphase

De micro-omvormer van Enphase combineert innovaties om zonne-energiesystemen nog slimmer en efficiënter te maken.