Elsun

Elsun

De aanschaf van zonnepanelen en toebehoren is een flinke investering, die over een periode van meerdere jaren terugverdiend moet worden. Dan ga je op zoek naar zekerheden, voor nu en tijdens de levensduur van je systeem. Zekerheid over kwaliteit, over opbrengsten en goede garanties. Dat is wat ELSUN biedt. Je kunt vertrouwen op in Nederland geproduceerde state-of-the-art zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je de hoogst haalbare opbrengst voor een concurrerende prijs hebt en daardoor een snelle terugverdientijd. Een Nederlands product met een Nederlandse klantenservice, dat geeft een goed gevoel.

ELSUN zonnepanelen worden in het Drentse Roden gemaakt van alleen de beste materialen. De panelen van uitmuntende kwaliteit halen maximale rendementen en zijn fraai vormgegeven.

ELSUN is een nieuw initiatief van familiebedrijf ELTON, dat ruim 70 jaar ervaring heeft in de productie van energiebesparende oplossingen. Een organisatie met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Ook voor onze zonnepanelen selecteren we de allerbeste materialen om zo hoog mogelijke rendementen te kunnen garanderen. En als leverancier ‘om de hoek’ kan ELSUN voor elk project meer service, flexibiliteit en maatwerk bieden.

beeld01

Oplossingen

Zonnepanelen van Elsun

Elsun produceert meerdere hoogwaardige zonnepanelen in Nederland.