Elevate

Elevate

Sinds 2021 maakt Firestone Building Products deel uit van de Holcim Group. In juni 2022 maakte ook de iconische merknaam ‘Firestone daksystemen’ plaats voor de nieuwe merknaam ‘Elevate™’.

Firestone Building Products is sinds vorig jaar een onderdeel van Holcim. Deze pionier in bouwoplossingen biedt een uitgebreid assortiment aan van duurzame bouwoplossingen die de wereld groener en slimmer maken. Als innovatief bedrijf is Firestone Building Products vandaag een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen. Deze systemen brengen we sinds juni van dit jaar onder een nieuwe merknaam op de markt: Elevate™.

beeld01

Oplossingen

elevate logo

Elevate RubberCover EPDM

Wat is de Rubbercover epdm RubberCover EPDM is een hoogwaardig dakbedekkingssysteem voor residentiële platte daken tot 150 m². Het is beschikbaar in 2 diktes : 1mm en 1.5 mm. Gebaseerd op een EPDM-membraan van synthetisch rubber met een levensverwachting van meer dan 50 jaar, is het een van de meest […]