Driessens

Driessens

In 1796 is Driessens gestart als eenmansbedrijf, de zogenaamde dorpstimmerman.
Na de WO II volgt de specialisatie naar houten kozijnfabricage. Niet lang daarna wordt in 1960 de discipline bouwtimmerwerk (kap- en aftimmerwerk t.b.v. nieuwbouwprojecten) opgericht. In 1992 is de uitbreiding met de kunststof kozijnfabricage een feit. Tevens is dit het startsein geweest voor het monteren van kozijnen en de specialisatie naar gevelrenovatie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar ca 80-90 medewerkers.

De kernactiviteit van Driessens bestaat uit gevelrenovatie (kozijnvervanging, gevelbetimmeringen). Hierbij is het producten- en dienstenpakket steeds verder uitgebouwd en dit pakket is nog steeds groeiende. Alle kozijnen en gevelbetimmeringen worden in eigen huis geproduceerd en de montage wordt door eigen personeel uitgevoerd.

Driessens Verhagen

Driessens is voornamelijk actief in kozijnvervanging en geveltimmerwerk bij renovatieprojecten voor de professionele markt. Zij produceert in haar eigen fabrieken houten en kunststof kozijnen.

Verhagen Ramen was actief in de productie en montage van aluminium kozijnen voor renovatie en nieuwbouw projecten, welke ook in eigen fabriek geproduceerd worden. Door het overnemen van de aluminium kozijnen van Verhagen Ramen kan Driessens haar relaties vanaf nu het gehele assortiment aanbieden.

 

beeld01

Oplossingen

Kozijn aluminium Prominent van Driessens

Aluminium kozijn met Dubokeur.