Domaplasma BV

Domaplasma BV

https://i0.wp.com/www.icdubo.nl/wp-content/uploads/2022/08/Domaplasma_7oP6IWY-1.jpg?w=1200&ssl=1

DOMAPLASMA BV

Domaplasma BV is ontwikkelaar, designer, producent, groothandelaar en exporteur van Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie.

Domaplasma® luchtzuivering is een hoge capaciteit circulatieluchtbehandeling met gebruik van plasmatechnologie voor het door middel van een afzuigkap energiebesparend, milieuvriendelijk en efficiënt verwijderen van vrijwel alle kook- en bakgeuren, maar daarnaast ook het in hoge mate zuiveren van de binnen atmosfeer van virussen, bacteriën, micro-organismen, kiemen, schimmelsporen en pollen.

De IQ-plasmafilter serie van Domaplasma is gedurende 2016 en 2017 uitvoerig getest door het vooraanstaande Europese keuringsinstituut VDE. De IQ-serie bestaat uit meerdere modellen: de IQ, IQS en IQT. Deze modellen zijn alle door VDE beproefd op alle relevante veiligheidsaspecten, waaronder het ontbreken van emissie van schadelijke stoffen tijdens langdurige testen. Daarnaast zijn de producten uiteraard eveneens grondig getest op mechanische- en elektrische veiligheid. Ze voldoen daarmee aan de zwaarste DIN-EN normen.

Het systeem bespaart veel kostbare energie door het behouden van de warme kooklucht in de woonruimte in plaats van deze naar buiten af te voeren, waarbij de luchtkwaliteit gewaarborgd blijft. De diverse modellen Domaplasma units kunnen in de schacht van een wand- of eiland afzuigkap (model IQ), op een inbouwkap (model IQT), in of naast een plafond-afzuigkap (modellen IQ of IQS), of bij gebruik van een downdraft- of werkblad-afzuiging in de plint van de keuken worden geplaatst (model IQS).

Original equipment manufacturer (O.E.M), Maatwerk- of een Domaplasma luchtzuivering oplossing met uw merk gewenst? Uw wens is onze uitdaging!
Ondertussen zijn er u velen voor gegaan, met succes bouwen we met u een klantgerichte luchtzuivering oplossing.

nonViair®-luchtreinigers zijn in staat om de lucht te reinigen van de meest gevaarlijke virussen, bacteriën, allergenen en fijnstofdeeltjes, met als doel ons te beschermen tegen luchtweginfecties en luchtwegaandoeningen en op deze wijze een veilige omgeving te bieden voor ons dagelijks leven en welzijn.

​Luchtzuivering en geurvernietiging met plasmatechnologie worden door Domaplasma BV reeds meer dan 15 jaar met groot succes breed toegepast in verschillende branches o.a. huishoudens, kookscholen en (lichtere) horeca, scholen, kantoren, medische toepassingen.
domaplasma logo

beeld01

Oplossingen

NONVIRAIR luchtreiniger

NONVIRAIR Zuivert, elimineert virussen, bacteriën, (ook op oppervlakken, apparatuur en gebruiksvoorwerpen!), vervuilende stoffen en fijnstof in de lucht. De NONVIRAIR diagnosticeert en beheert de kwaliteit van de lucht. Hierdoor is het mogelijk om de lucht zo te reinigen dat de meeste gevaarlijke virussen, bacteriën, allergenen en fijnstofdeeltjes, met als doel […]