Desso

Desso

Bij Desso zeggen we: ‘The Floor is Yours’, om te benadrukken dat bij ons de klant altijd centraal staat. Die houding ligt ten grondslag aan alles wat we doen. We weten dat ons succes ervan afhangt.

Het is onze missie om unieke producten te ontwikkelen die een aanmerkelijk beter binnenklimaat creëren waarin een optimale gezondheid en het welzijn van mensen centraal staat, met positieve gevolgen voor hun prestaties.

Deze missie wordt geïnspireerd door ons innovatieprogramma op basis van de drie pijlers Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®. Het is ons streven om in 2020 al onze producten te ontwerpen volgens de Cradle to Cradle®-principes. Dit maakt het mogelijk om over te stappen van een lineaire economie (gebaseerd op kopen, gebruiken en weggooien) naar een circulaire economie.

In een circulaire economie worden producten dusdanig ontworpen dat aan het einde van hun levensduur de materialen eenvoudig kunnen worden gescheiden en worden hergebruikt of gerecycled. Zo worden we meer winstgevend en wapenen we ons op de lange termijn tegen grondstoffenschaarste. Ook voldoen we daarmee aan de strenge milieunormen die we onszelf opleggen.

beeld01

Oplossingen

Vloerafwerking Airmaster van Desso

De AirMaster® tapijttegels van Desso dragen bij aan een gezonder binnenklimaat door binding van fijnstof.